Mihai Mărgineanu, scandalizat din cauza comisioanelor bancare. „Să mai ziceţi voi că băncile suferă…”

Celebrul cântăreț Mihai Mărgineanu este revoltat de comisioanele bancare practicate de băncile din România. După ce ANAF i-a pus poprire fără să aibă datorii, artistul a mers la bancă pentru a rezolva situația, însă acolo s-a trezit că a fost pus să plătească comisioane.

22 feb. 2019, 12:19
Mihai Mărgineanu, scandalizat din cauza comisioanelor bancare. „Să mai ziceţi voi că băncile suferă…”

Mihai Mărgineanu a aflat că fiscul i-a pus poprire pe conturi, dar pentru că își plătise dările către stat, artistul a mers la instituție și a deblocat situația, apoi a mers la bancă cu dovada.

Nemulțumit de faptul că i-au fost încasați 15 lei pentru executare poprire și alți 15 lei pentru sistare poprire, Mărgineanu se gândește că banca ar putea face acest lucru și cu alți cetățeni, iar astfel ar strânge o sumă imensă de bani din comisioane.

„ANAF mi-a pus poprire pe cont. Intrucat eu platisem banii pe care-i datoram Statului dar ei nu prelucrasera informatia, am fost la sediul ANAF si am deblocat situatia printr-o hartie pe care am dus-o la imediat la banca. Banca Transilvania mi-a deblocat contul dar mi-a incasat 15 lei – execuatre poprire si 15 lei – sistare poprire. Adica, au incasat 6 euro/sec , pentru doua taste apasate si greseala functionarului public Sa mai ziceti voi ca bancile sufera … !
Nu e un capat de tara, dar 6 euro inmultit cu un milion de clienti fac ceva banuti, ‘samoarafrantz” a scris Mărgineanu pe pagina sa de Facebook.