Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum s-au cunscut cei doi: „Eram îndrăgostit de mama ei”

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Artistul și Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat doi copii, pe Alexandra și Tudor. S-au căsătorit la Vama Veche, acolo unde au și devenit un cuplu, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost chiar artistul.
Alina Costache
09 mai 2024, 08:54
Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum s-au cunscut cei doi:
Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cei doi au fost vecini, apoi viața le-a separat drumurile și i-a dus departe unul de celălalt. S-au reîntâlnit după 20 de ani, la o piesă de teatru, iar o plecare în Vamă i-a adus împreună.

Da, azi aniversăm. Nici nu știi ce să zici la asta, mult înainte, săracii de ei. (…) Eu sunt genul de prost care s-a căsătorit la Vama Veche făcând nuntă surpriză iubitei lui (râde), dar mi-a mers bine. Acum sunt undeva în Andalusia. De 1 Mai m-am dus în Vama Veche să îmi supraveghez copiii, când sunt mai mari încep să aibă idei, cum ar fi să meargă la mare.

Copiii mei au 17 și 18 ani. Erau mulți copii de 14-15 ani în Vamă, nesupravegheați, dar cred că e un pic nevoie de supraveghere adultă. Poate greșesc eu, mie îmi e frică. Mi-au sărit foarte mulți oameni în cap pentru o postare de pe Facebook, unde am zis de unde are o copilă 60.000 de mii de Euro să își ia o mașină…”, a mărturisit Mihai Mărgineanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Citește și: Mihai Mărgineanu dă de pământ cu părinții adolescenților de azi, după ce a văzut destrăbălarea din Vama Veche: „Beau Jameson-ul direct din sticlă”

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație

Mihai Mărgineanu și Andreea s-au cunoscut când erau copii, apoi viața a făcut ca ea să se mute din blocul unde locuiau. S-au întâlnit 20 de ani mai târziu și au ajuns să formeze un cuplu.

Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare).

Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur‘, povestea Mihai Mărgineanu pentru Viva.ro.

Andreea a fost cea care a făcut primul pas. „Categoric, ea a făcut primul pas! Eu eram prea prost ca să am vreo inițiativă. Jur! Eram tot în Lăptăria lui Enache, la Motoare, masă mare, de 20 de oameni, la bere. La un moment dat, eu am zis că „mâine plec în Vamă, să fac figurație pentru videoclipul trupei Vama Veche, care a fost, din păcate, și ultimul lor videoclip.

La scurt timp după filmări, s-au dezbinat. În drum spre casă, am primit un sms de la ea prin care mă întreba dacă „mai am un loc… spre Vama Veche…. Punctele de suspensie m-au cam pus pe gânduri. Nu aveam numărul ei în agendă, dar s-a semnat la sfârșitul mesajului: Andreea, de la 10″, mai spune Mărgineanu.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Cu ce soluție naturală trebuie să stropești răsadurile de roșii, ca să ai cât mai multe pe o singură tulpină. Secretul unui grădinar cu experiență pentru o recoltă bogată
Capital.ro
S-a dat interzis. 5 ANI închisoare pentru proprietarii sau chiriașii din clădiri. Iohannis a semnat
Playtech.ro
Liviu Dragnea e DISTRUS! Irina Tănase i-a dat cea mai mare LOVITURĂ
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la 3 ani de căsnicie. „Nimeni nu știa, era o nebuloasă totală”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Românii au o nouă obligație din 1 iunie. Se trimite la stat în maxim 5 zile. Fără excepții!
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'