Mihai Mărgineanu obligat de PRO TV să muncească: „Țelul meu este să nu mai trebuiască să fac nimic”

Una dintre celebritățile de pe PRO TV, prezentă constant pe micile ecrane în ultimii 14 ani, a făcut o mărturisire surprinzătoare chiar la postul care îl plătește generos.

06 mart. 2024, 13:19
Mihai Mărgineanu obligat de PRO TV să muncească: „Țelul meu este să nu mai trebuiască să fac nimic”
Mihai Mărgineanu obligat de PRO TV să muncească: „Țelul meu este nu mai trebuiască să fac nimic”

Mihai Mărgiineanu este unul dintre cei mai apreciați actori și muzicieni din România, care de ani de zile face spectacol în producția PRO TV, „Las Fierbinți”. Totuși, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mărgineanu a făcut o dezvăluire cu totul șocantă. El a explicat că, în realitate, lui nu îi place deloc munca.

Citește și: Legătura neștiută dintre Mihai Mărgineanu și Șerban Huidu: „N-a fost nimic premeditat, gândit, e destinul”

„În ciuda aparențelor, mie nu-mi place deloc munca. Țelul meu este nu mai trebuiască să fac nimic. Eu vreau să fac lucruri dar nu mai trebuiască să fac. Să nu mai trebuiască să mă duc la filmare, să nu mai trebuiască să mă duc la concerte. (…)

S-a lipit munca de mine. Am zis că o să cânt. O să fac ceea ce-mi place. Și nu mai am timp nici să-mi bag un deget în ochi”, a mărturisit Mihai Mărgineanu, unul dintre actorii din serialul Las Fierbinți, în emisiunea de la Pro TV, a lui Cătălin Măruță.

Chiar dacă aspiră să renunțe la activități și să se bucure de liniște, Mihai Mărgineanu își exprimă o profundă afecțiune pentru serialul în care interpretează personajul Ardiles.

„Sezonul fără număr. Nu se mai spune numărul la sezon, pentru că nu mai contează ce număr are. Eu sunt de la primul episod, de la episodul pilot. Este incredibil că el crește în audiențe și eu cred că eu port noroc. Nu plec nici dacă mă dau afară. Tot mă duc pe acolo. Sunt zile în care am fost acolo doar să mănânc, pentru că e o mâncare foarte bună”, a dezvăluit actorul din Las Fierbinți.

Citește și: Mihai Mărgineanu nu a ascultat manele niciodată. De ce nu agreează artistul acest gen muzical: „Mi se pare că cei care iubesc maneaua sunt la un anumit nivel intelectual”