Mihai Morar dă replica după SCANDALUL cu Claudia Cream: O dizeuza strămutată peste ocean,cu IFOSE de Hollywood

Mihai Morar a fost acuzat de comportament rasist de Claudia Pavel, alias Claudia Cream, iar replica sa nu a întârziat să apară.

RomaniaTV.net
05 oct. 2014, 10:03
Mihai Morar dă replica după SCANDALUL cu Claudia Cream: O dizeuza strămutată peste ocean,cu IFOSE de Hollywood

Mihai Morar dă o replică dură în scandalul cu Claudia Cream, pe care o numeşte „o dizeuză strămutată peste ocean, cu ifose de vedetă hollywoodiană”.

După ce i s-a reproşat pe Facebook comportamentul nepotrivit de care a fost acuzat de Claudia Cream după ce a fost prezentă în emisiunea „Răi da’ buni”, Mihai Morar şi-a exprimat poziţia într-un comentariu.

„Ce ai? Ai comis-o si cu nevasta lui Conect-R, acum cu copilul Claudiei? Chiar nu mai bun simţ? (…) Ruşine, ai inceput sa deraiezi. (…) Unde sunt valorile care ziceai ca le promovezi?”, i-a reproşat o utilizatoare de Facebook, după scandalul cu Claudia Pavel.

Replica lui Mihai Morar a fost una tranşantă: „Suferi de necunoaştere cronică. Nu ai vazut emisiunea, habar nu ai ce s-a intamplat, iti place sa arunci cu noroi. Esti genul celui care prinde o vorba din zbor si apoi se lauda ca ia atitudine. Daca iti spun ca respectiva a stat in emisiune pentru ca am prelungit cu voia mea momentul din emisiune in care o aveam invitata pe mamaita de 84 de ani amendata de politia locala pentru ca vinde patrunjel in piata, ai spune aceleasi vorbe?! Si crede-ma, pentru mine e mult mai importanta o bunicuta ce face 60 km pe zi ca sa isi cumpere o paine, o amarata care nu are lemne si haine pentru iarna, batjocorita de stat, rude si copii, decat o dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala, dar o viziteaza din cand in cand cu ifose de mari vedeta hollywoodiana… O inchipuita care mai si minte si striga „rasistul!!!”, uitand cu nesimtire sa spuna ca in emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: „Arati superb! Cat de bine iti prinde maternitatea!” Dar cred ca am dat prea multe explicatii deja pentru un nimeni si un nimic, de fapt„.

Realizatorul radio-tv Mihai Morar se află în centrul unui scandal în care este acuzat de rasism de către Claudia Pavel, cunoscută drept Cream.

Claudia Pavel s-a întors recent în România, după mai mulţi ani petrecuţi în Statele Unite, unde s-a logodit şi a făcut un copil. Invitată în emisiunea TV „Răi da’ buni”, moderată de Mihai Morar, artista a avut însă parte de o experienţă care a şocat-o şi pe care a ţinut să o împărtăşească pe Facebook. Ea susţine că, în spatele camerelor Mihai Morar a avut un comportament rasist şi a fost violent din punct de vedere verbal.