Motivul pentru care Mihai Morar a petrecut Crăciunul în spital alături de familia sa

Mihai Morar nu a avut parte de un Crăciun liniștit! Realizatorul matinalului Morning ZU și familia sa au fost nevoiți să meargă la spital, la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii "Marie Curie" din București. Din păcate, fetița cea mică a avut probleme de sănătate și a trebuit internată.

26 dec. 2022, 12:10
Motivul pentru care Mihai Morar a petrecut Crăciunul în spital alături de familia sa

Roua, fetița cea mică a lui Mihai Morar, a avut probleme de sănătate, astfel că a mers cu familia la spital, pentru a fi alături de micuță.

Din păcate, Crăciunul nu a fost cum și l-a dorit, însă prezentatorul de la Radio ZU este optimist că fetița sa va fi bine.

Mihai Morar a postat o fotografie alături de soție, de gemenele lor, Mara și Cezara, care stau alături de micuța Roua, pe patul din spital.

Citiți și: Cum a reușit Mihai Morar să slăbească 15 kilograme, fără a ține vreo dietă minune

„Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun…acasă. Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale. Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine”, a scris Mihai Morar pe pagina sa de Facebook.

Mihai Morar a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” pentru grija pe care le-au acordat-o.

„Să credeți asta. Crăciunul face minuni, prin EL și prin oamenii buni. Le mulțumim pentru grijă și pentru sănătate. Vă îmbrățișăm. Și vă simțim.
Nașterea Lui să vă fie Sfântă Bucurie!”, a scris Mihai Morar în ajunul Crăciunului.

Fanii lui de pe Facebook i-a transmis o mulțime de mesaje, toți i-au urat sănătate.

„Crăciun binecuvântat! Multă sănătate,Roua! Așa cum ați spus zilele trecute,Crăciunul este despre empatie,minuni înfăptuite prin oameni pe care nu-i cunoști.Miracolul Crăciunului este în fiecare din noi.
Să fiți fericiți alături de toți cei dragi”,

„Sigur va fi bine! Ai făcut mult bine și binele se întoarce înmulțit de Bunuțul. Fiți binecuvântați!”

„Mihai ne-ai lipsit foarte foarte mult din orașul faptelor bune. Dar familia este mult mai important. Sănătate ptr Roua, gândurile mele bune către familia ta. Crăciun fericit și vă salut din Oradea!!!”, i-au transmis fanii săi pe contul său de socializare.

Mihai Morar a lipsit de  la Orașul Faptelor Bune de la Oradea, iar anunțul a fost făcut de colegul său, Daniel Buzdugan.

„Mihai Morar a trebuit să plece înapoi la București din cauza unei probleme de familie. Îl pomenim în rugăciune. Doamne, ajută să se rezolve repede această problemuță și să se întoarcă aici, pentru că este sufletul Orașului Faptelor Bune. Eu am plâns mai devreme. Am zis că nu se poate așa ceva. Cum să începem Orașul Faptelor Bune și Mihai Morar să nu fie alături de noi? Îi dorim tot binele din lume familei lui”, a spus Buzdugan.

Citiți și: Mihai Morar a vorbit despre revenirea la TV: „E foarte greu să mă oferteze cineva”