Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai: „Instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților”

Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri nevinovați. În cursul zilei de sâmbătă, un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise, a accidentat cu mașina un grup de tineri.

23 aug. 2023, 22:59
Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai: „Instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților”
Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai

Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai. Jurnalistul și-a exprimat revolta cu privire la această tragedie, acuzând autoritățile de „neglijență în serviciu”, pe contul său de socializare.

Citește și: Ce maşină de lux conduce Mihai Morar. Câţi bani a scos din buzunar pentru bolidul său

Mihai Morar, reacție dură după accidentul din 2 Mai

Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, șeful IPJ Constanța și șeful Poliției Române aveau deja depuse demisiile.

Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, ministrul de Interne și-ar fi cerut scuze, în numele Poliției Române , părinților celor doi tineri uciși și de neglijența în serviciu a angajaților săi.

Într-o țară normală, nu în ROMÂNIA, unde Ministerul Afacerilor Interne acoperă sărăcia și slaba pregătire cu postări umoristice pe Facebook.

Într-o țară normală, Prim-Ministrul țării ar fi ieșit public și ar fi recunoscut că instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților , ar fi cerut toleranță zero pentru droguri în școli și pe șosele și ar fi anunțat asta ca prioritate a următorului an de guvernare.

Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci ceea ce consumă cei care ascultă versurile lui Gheboasă. Dar asta nu interesează pe nimeni pentru că e o problemă mult prea greu de rezolvat…și de părinți, și de Școală, și de Poliție, și de Guvern. Și-atunci, decât s-o rezolvăm, mai bine o ascundem sub false probleme.
Dumnezeu să îi odihnească pe Sebi și Roberta. Dumnezeu să ne ierte„, este mesajul transmis de Mihai Morar, pe rețelele sociale.