Mihai Morar şi Cristi Brancu, anunţaţi printr-un email că au rămas fără emisiuni. Cu ce se vor ocupa cei doi în continuare

Emisiunile prezentate de Mihai Morar şi Cristi Brancu la Antena Stars au fost scoase din grila de programe din cauza pandemiei de coronavirus. Mihai Morar și Cristi Brancu au fost puși pe liber, iar măsura le-a fost adusă la cunoştinţă printr-un email.

RomaniaTV.net
17 apr. 2020, 05:24
Mihai Morar şi Cristi Brancu, anunţaţi printr-un email că au rămas fără emisiuni. Cu ce se vor ocupa cei doi în continuare

Emisiunile ‘Răi da` buni’ și ‘Agenția VIP’ au fost scoase din grilă de aproape o săptămână. Mihai Morar și Cristi Brancu au fost anunțați de șefi că sunt puși pe liber din cauza pandemiei de coronavirus printr-un email, potrivit surselor Cancan.

Cei doi prezentatori probabil își vor relua activitatea după ce va trece această pandemie de coronavirus. Mihai Morar și Cristi Brancu sunt singurii prezentatori de la Antena Stars care au fost ‘trași pe dreapta’ de șefi. Majda Aboulumosha și Andrei Ștefănescu au anunțat, recent, că renunţă la emisiunile pe care le prezintă, pentru că încep noi proiecte.

Doliu în muzica românescă. Un celebru cântăreţ de muzică populară a murit la vârsta de 74 de ani

Pe Mihai Morar îl puteți auzi în continuare în fiecare dimineață la Radio Zu. Cât despre Cristi Brancu, acesta se ocupă de canalul său de YouTube, unde face dezvăluiri neașteptate despre vedete și vine cu subiecte interesante din lumea mondenă.

Măsura renunţării la cele două emisiuni completează o altă măsură luată de şefii de la Antene, şi anume reducerea cu 20% a salariilor angajaţilor.