Mihai Neşu: „Gigi Becali ne-a zis să îl căutăm dacă ne împotmolim!”

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la unul dintre antrenamentele celor de la FC Utrecht. Ulterior, fostul fundaș a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, însă fostul fotbalist nu a cedat și s-a dedicat unui proiect personal.

20 apr. 2023, 20:54
Mihai Neşu: „Gigi Becali ne-a zis să îl căutăm dacă ne împotmolim!”

Mihai Neşu s-a bucurat de Paşte, dar rămâne cu gândul la proiectul său de suflet. Construiește, în Oradea, Complexul de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul celor cu dizabilităţi neuromotorii. El este în scaun cu rotile după accidentul teribil suferit în 2011.

Învierea Domnului i-a umplut sufletul de bucurie lui Mihai Neşu. Iar el i-a făcut fericiţi pe oamenii care lucrează de zor la centrul de recuperare din Oradea. Cu ouă roşii, cozonac şi o vorbă bună. La ciocnit ouă, Mihai Neşu e printre campioni.

Mihai Neşu a tinut neaparat ca oamenii care-l ajută să ridice centrul de recuparare pentru copiii cu dizabilităţi să aibă tot ce le trebuie de Paşte.

„I-am luat pe cei mai silitori, să fim recunoscători că ne ajută de doi ani şi îi servim cu cozonac, cu ouă si după aia o să le ducă şi la restul băieţilor.

Aşa ne bucurăm şi noi aici, ca într-o familie şi ne bucurăm de sărbători„, a declarat Mihai Neşu pentru AntenaSport.

5 milioane de euro costă construcţia centrului de la Oradea. Mai e nevoie de 1.2 milioane de euro, iar Neşu se roagă ca totul să fie gata la începutul anului viitor.
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Mihai Neşu: „Cu tine sigur viața multora dintre noi este mai frumoasă!”

Domnul Gigi Becali ne-a zis, de la început, că oricând avem nevoie de dânsul, să îl căutăm dacă ne împotmolim. Dacă vom avea nevoie şi aici, vom apela la dânsul.

Patronul de la Utrecht o să vină să mă viziteze cu soţia lui şi nişte prieteni din Olanda”, a mai spus fostul fundaş al Stelei.

Pe Mihai Neşu îl întristează faptul că fanii care-i strigau numele în Ghencea sunt acum împărţiţi între Steaua Armatei şi FCSB.

Au fost până acum câţiva ani împreună, Peluza Sud cu Peluza Nord, nu ştim acum… acestea sunt vremurile, asta e situaţia”, a mai spus Neşu.

Naţionala care a început cu două victorii drumul spre EURO i-a făcut o bucurie lui Neşu.

Cu atât mai mult dacă o să fie calificată, o să ne uităm cu drag, o sa le ţinem pumnii şi sperăm să ajungem la Campionatul European urmator.

Hristos a înviat şi bucurie tuturor oamenilor”, a fost mesajul „Bichonul”.

Pe 10 mai 2011, Neșu s-a ciocnit de coechipierul Alje Schut și a rămas întins pe gazon. A fost operat de urgență, iar doctorii au stabilit un diagnostic teribil: ruptură de vertebră cervicală. Fostul fotbalist a rămas paralizat.

Proiectul de suflet al lui Mihai Neşu capătă contur

Mihai Neșu nu a renunțat la luptă și este într-un continuu proces de recuperare. Își dorește să îi ajute și pe ceilalți români care trec prin clipe grele. În orașul natal construiește, din strângeri de fonduri, un complex de recuperare ultramodern. Neșu tocmai a arătat cum arată șantierul și le-a mulțumit tuturor celor care au donat.

Citeşte şi: Ce s-a ales de femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu după accident. Cum arată acum Maria și cum își câștigă existența!

22 luni de santier in 4 minute. TURUL CENTRULUI DE RECUPERARE SFANTUL NECTARIE!

Puteți susține continuarea lucrărilor trimițând un sms în valoare de 2 euro lunar cu textul CRED la numarul 8844.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul de pâna acum! Iată cum începe să se contureze visul lui Mihai Neșu pentru copiii și adultii cu dizabilităti din România!”, a postat fundația lui Mihai Neșu.