Mihai Neşu, obosit de loviturile vieţii, îşi caută liniştea la mănăstire

În trei ani, Mihai Neşu a trecut prin câte trec alţii într-o viaţă. Neşu şi-a văzut cariera distrusă, căsnicia destrămată şi şi-a îngropat mama. Fostul fotbalist Mihai Neşu, obosit de loviturile vieţii şi de tratamente îşi caută liniştea. El s-a întors în oraşul natal Oradea şi s-a retras în spiritualitate. Pe o stradă liniştită din oraş, la numărul 38, Mihai Neşu locuieşte singur şi resemnat, iar Mănăstirea Sfintei Cruci îi este acum a doua casă, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 14:47
Mihai Neşu, obosit de loviturile vieţii, îşi caută liniştea la mănăstire

Loviturile vieţii l-au făcut pe fostul internaţional român, Mihai Neşu, să se îndrepte spre Dumnezeu. Se roagă mult şi este liniştit, spun măicuţele de la Mănăstirea Sfintei Cruci.

Mii de credinciosi vin in fiecare an, aici, la Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea pentru a se ruga. Printre ei şi Mihai Neşu care cu ajutorul măicuţelor dar şi a preoţilor încearcă să-şi găsească liniştea sufletească.

Mănăstirea Sfintei Cruci din Oradea adăposteşte moaştele Sfântului Nectarie, despre care se spune că este vindecător de boli.

Tot aici, Mihai Neşu are şi un duhovnic căruia i se spovedeşte, iar credincioşii care l-au văzut la slujbe îl încurajează să nu-şi piardă încrederea.

Era un fotbalist în plină glorie şi avea o căsnicie fericită cu Maria. O iubea enorm şi îşi dorea un copil. Mihai Neşu privea înainte cu încredere şi vedea o viaţă frumoasă. Juca la echipa olandeză FC Utrecht şi abia primise distincţia de cel mai bun fundaş stânga în faţa altor nume celebre din fotbal. Totul a luat sfârşit pe 10 mai 2011, când s-a accidentat grav la un antrenament.

CUTREMURĂTOR! Paralizat de la gât în jos şi părăsit de soţie, Mihai Neşu a luat o decizie ŞOCANTĂ

Accidentul de pe terenul de fotbal l-a azvârlit parcă într-un coşmar din care nu se mai trezeşte. Paralizat de la gât în jos, toate intervenţiile medicale şi eforturile lui susţinute nu l-au ajutat.

A doua lovitură a venit din partea soţiei lui. Maria l-a părăsit şi şi-a refăcut viaţa. Au divorţat discret la notar şi la fel şi-au împărţit şi bunurile.

Divorţul de Maria l-a marcat pe Mihai Neşu, iar apariţiile sale în public au fost din ce în ce mai rare.

Soarta crudă l-a mai lovit o dată pe Mihăiţă Neşu. Mama lui a murit răpusă de cancer în urmă cu 2 luni. O boală cruntă care s-a activat din suferinţă pentru fiul ei.

Acesta a fost momentul când Mihai Neşu a hotărât să se întoarcă acasă, la Oradea.

„Vine un moment in viata cand ne dam seama ca doar Dumnezeu ne poate ajuta”, spune, resemnat, Mihai Neşu.

Citeşte şi Veste fantastică pentru Mihai Neşu: Ar putea merge din nou VIDEO