Mihai Neşu, primul mesaj de la revenirea în fotbal

Mihai Neşu va avea o indemnizaţie de 1000 de euro pe lună. 

13 sept. 2014, 11:35
Mihai Neşu, primul mesaj de la revenirea în fotbal

Mihai Nesu a revenit in fotbal la echipa la care a evoluat tatal sau. Fostul stelist va detinefunctia de video-analist si va lucra alaturi de cel mai bun prieten al sau, George Ogararu, noul antrenor al „sepcilor-rosii”.
In cadrul unei conferinte de presa organizata vineri, la Cluj, George Ogararu a facut un anunt care i-a bucurat pe foarte multi dintre iubitorii fotbalului din Romania.

MIRACOL! Mihai Neşu, REVENIRE-BOMBĂ în FOTBAL

Noul antrenor al Universitatii a spus ca Mihaita Nesu, cel mai bun prieten al sau si fostul lui coleg de la Steaua, va primi o functie in cadrul clubului ardelean. „Va mai exista un membru in staff-ul nostru: Mihai Nesu. Va fi video-analist in cadrul lui „U” Cluj. Ma bucur ca a acceptat sa lucram impreuna. Este la Oradea si o data pe saptamana va veni probabil la Cluj. Munca de video-analist se poate face oricum si de acasa”, a spus fostul jucator de la Ajax.

„Nu am nevoie de bani, am nevoie de o provocare si de o preocupare. Banii nu ma ajuta cu nimic”. Astfel, Mihai a cerut o indemnizatie lunara de aproximativ 1000 de euro, bani care probabil o sa-l ajute pentru transportul intre Oradea si Cluj, mai ales ca doreste sa fie prezent la cat mai multe meciuri de pe teren propriu ale „sepcilor-rosii”.