Mihai Neşu, veste îngrozitoare primită de Mărţişor. A fost dat afară de la Universitatea Cluj

George Ogăraru a fost demis din funcţia de antrenor al formaţiei Universitatea Cluj după înfrângerea de sâmbătă, din Ştefan cel Mare, 0-3 cu Dinamo. Împreună cu Ogăraru a fost dat afară întregul staf, din care făcea parte şi bunul său prieten, Mihai Neşu.

01 mart. 2015, 12:18
Mihai Neşu, veste îngrozitoare primită de Mărţişor. A fost dat afară de la Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a pierdut clar duelul cu Dinamo (scor 0-3), iar George Ogăraru şi întreg staff-ul său au fost daţi afară de finanţatorul „şepcilor roşii”, Florian Walter. Din echipa lui Ogăraru făcea parte şi Mihăiţă Neşu, care îndeplinea funcşia de video-analist la echipă.

Citeşte şi Mihai Neşu, declaraţii CUTREMURĂTOARE de ZIUA LUI. „Mă miram că pot SĂ MĂ RIDIC!”

Vestea demiterii l-a întristat teribil pe Neşu, el fiind foarte supărat că a eşuat proiectul lui Ogăraru. „Demiterea lui Ogăraru îl afectează foarte tare pe Mihai, i-au dat lacrimile când a aflat. El e foarte sufletist și se gândește mai mult la situația prietenului său decât la situația lui. E o veste foarte proastă, de care el nu avea nevoie, dar a trecut el peste clipe și mai grele„, au spus apropiaţi ai lui Neşu, citaţi de fanatik.ro.

Cât priveşte viitorul antrenor al clujenilor, dacă nu se va înţelege cu Laurenţiu Reghecampf, Universitatea are două variante de rezervă, Adrian Falub şi Adrian Mihalcea.