Mihai Neşu zâmbeşte! Vezi ce spune despre procesul de recuperare

Fostul fotbalist al Stelei, Mihai Neşu, continuă programul de recuperare la o clinică din Statele Unite şi este mulţumit de cum decurg lucrurile, dovadă zâmbetul larg pe care îl afişează în timpul exerciţiilor de la sală.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 10:45

Mihai Neşu este „internat” la clinica Project Walk, un centru de recuperare pentru persoane care au suferit leziuni ale coloanei vertebrale, în urma cărora au rămas paralizate.

Nici antrenamentele intense, nici programele de recuperare stricte şi nici măcar faptul că progresele făcute sunt foarte mici nu-l descurajează pe Neşu, care face totul cu zâmbetul pe buze. Mai mult, Mihăiţă este decis să rămână în SUA pentru mai mult timp, după cum a anunţat pe Twitter. „Antrenamentele mele la Project Walk SCI vor continua cel puţin până la sfârşitul lui septembrie, pentru că simt că sunt în locul potrivit„, a scris Neşu pe Twitter, alături de câteva fotografii care îl înfăţişează în sala de forţă a centrului.

Mihai Neşu este paralizat de la gât în jos, în urma unei fracturi cervicale suferite în mai 2011, la un antrenament al echipei FC Utrecht, la care era legitimat. De atunci, „Bichonul”, aşa cum este poreclit, a înregistrat uşoare progrese, ceea ce îl face să fie optimist şi să continue programul de recuperare.