MIRACOL pentru Mihai Neşu. VESTE URIAŞĂ venită din AMERICA

Veste mare pentru Mihai Neşu! Fostul fotbalist urmeaza un tratament revoluţionar, ajutat de fundaţia regretatului actor Christopher Reeve.

14 sept. 2015, 08:57
MIRACOL pentru Mihai Neşu. VESTE URIAŞĂ venită din AMERICA

Mihai Nesu se afla de cateva zile in America, unde este supus unui tratament revolutionar, cu ajutorul fundatiei regretatului Christopher Reeve. Actorul care a jucat rolul lui Superman a murit in 2004, dupa ce a stat ani de zile intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident de calarie.

CITEŞTE ŞI Decizie RADICALĂ luată de MIHAI NEŞU. „Aşa a vrut DUMNEZEU!”

Mihai Nesu este si el paralizat, in urma unui accident petrecut in 2011, la un antrenament al lui FC Utrecht. Din pacate, in patru ani, situatia lui nu s-a ameliorat. Acum, fostul fotbalist spera intr-un miracol. Prin intermediul fundatiei Christopher Reeve, Mihai Nesu a ajuns in America, pentru a incerca un tratament revolutionar.

CITEŞTE ŞI Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT pe Facebook. „Merită o viaţă demnă”

„Situatia lui Mihai Nesu i-a sensibilizat pe cei care se ocupa de cazurile dificile la fundatia regretatului actor Christopher Reeve, in special bolnavii de tetrapareza spastica, asa cum are si Mihai Nesu. Ei l-au contactat pe roman si l-au adus in SUA, pentru a fi supus unor noi metode de remediere a coloanei, printr-o transfuzie de minerale si vitamine la nivelul spatelui. Sa speram ca, macar de data aceasta, minunile medicinei vor da rezultate in cazul sportivului”, au dezvaluit prietenii lui Mihai Nesu pentru WOWbiz.ro.