Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme după cele 40 de zile de post cu apă. ”Este o realizare. Sunt foarte fericit”

Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme după ce a ținut post cu apă timp de 40 de zile. Artistul spune că se simte foarte bine și că e fericit că și-a îndeplinit acest vis.

24 feb. 2024, 17:27
Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme după cele 40 de zile de post cu apă. ”Este o realizare. Sunt foarte fericit”

Pe data de 1 ianuarie, Mihai Onilă a început să țină postul cu apă, pe care l-a dus la îndeplinire până în a 40-a zi. Artistul a slăbit 20 de kilograme și spune că se simte foarte bine.

Mihai Onilă și-a pus în minte să facă acest lucru încă de la vârsta de 33 de ani, aceeași la care a fost răstignit Iisus Hristos, însă atunci nu a putut duce la îndeplinire, ci abia acum, 20 de ani mai târziu.

Totodată, Mihai Onilă spune că a reușit să facă acest lucru datorită suportului terapeutic, care l-a învățat cum să reziste în toată această perioadă.

Astăzi sunt foarte bucuros, este ultima zi de post, unde chiar am încheiat. Eu am început filmările de pe 2 ianuarie și astăzi suntem în 11 februarie, dar postul în sine l-am început de pe 1 ianuarie de la ora 17:00, fiind ultima masă pe care am luat-o. Pot să îl numesc un succes. Acest post este o realizare, este ceva ce mi-am dorit să fac de mult timp, de la 33 de ani, când Iisus Hristos a împlinit 33 de ani, mi-am dorit să țin post 40 de zile și n-am reușit, am reușit 20 de ani mai târziu, adică acum când am 53 sunt. Foarte bucuros, sunt foarte fericit. Pe de altă parte vreau să vă spun că eu, terapeut fiind de 15 ani, studiind terapiile complementare, am înțeles cum anume să mă susțin energetic în acest post, astfel încât să-l pornesc, dar și să-l închei”, a povestit Mihai Onilă pe TikTok.

Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme

Odată cu acest post spiritual, artistul a slăbit și 20 de kilograme. Deși el este foarte fericit și împlinit pentru decizia luată, fanii săi s-au arătat destul de îngrijorați, zilele trecute, spunându-i că i s-a schimbat inclusiv culoarea din obraji.

Mihai Onilă a ținut să precizeze că pentru el acest post a fost un moment de vindecare și că culoarea din obraji este cauzată doar de lumina led pe care o are în spatele telefonului cu care filmează.

Am pornit de la 86.4 kg și am ajuns la 68.5 kg, deci mă simt foarte bine. Chiar dacă, culoarea mea este puțin gălbuie așa cum spuneți voi, din fericire, eu folosesc o lumină puțin aurie pentru videoclipuri. Deci, sunt foarte bine și să ne vedem cu bine, vă doresc tuturor binele pe care mi-l doresc și mie și pe care îl doriți și voi”, a mai spus Mihai Onilă pe rețelele de socializare.