Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale. Cum a descoperit că micuța Ioana avea cancer: „Noi am crezut că este o pareză”

În urmă cu mai bine de patru ani, artistul a trecut printr-un moment cumplit, pe care nu și-l dorește niciun părinte. Fiica lui, Ioana, a primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce părinții au remarcat că nu își mai mișca corect o mânuță și un picioruș.

08 mai 2024, 08:55
Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale. Cum a descoperit că micuța Ioana avea cancer: „Noi am crezut că este o pareză”
Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale

Mihai Onilă a făcut dezvăluiri teribile despre momentul în care și-a pierdut fiica. Ioana a primit un diagnostic crunt, iar medicii i-au mai dat atunci doar câteva luni de trăit. La doar 10 ani, micuța s-a stins din viață în Belgia.

Citește și: Mihai Onilă a slăbit 20 de kilograme după cele 40 de zile de post cu apă. ”Este o realizare. Sunt foarte fericit”

Mihai Onilă: Era stadiul patru, dar noi nu am știut…

S-a strâns mânuța stângă așa, degetele și piciorușul stâng a început ușor să-l tragă după ea. Noi am crezut că este o pareză și ne-am dus la doctor foarte liniștiți. Am sunat la doctora de familie, iar ea ne-a trimis la doctor.

Am mers la spital, doctorul a zis că nu e niciun fel de problemă, dar totuși să îi dăm voie să facă mai multe analize.(…) Duminică dimineața m-am întors să văd analizele fetelor, iar doctorul m-a luat de-o parte și mi-a spus: Pentru că ești bărbat am să îți spun direct faptul că copilul tău, în șase luni, va muri!(…)

Pe baza unui cancer în mijlocul creierului, unde noi nu putem face nimic. Era stadiul patru, dar noi nu am știut. Nu a fost niciun semn, nimic„, a mărturisit Mihai Onilă, la „În Oglindă”.

Durerea a fost atât de mare, încât artistul și-a dorit să moară la scurt timp după ce și-a pierdut fiica. Mihai Onilă mărturisește că la acel moment considera că și-a pierdut sensul vieții.

M-am identificat o mare perioadă, după plecarea Ioanei, cu ea. Adică ca și cum ea era sufletul meu și consideram că dacă nu mai există sufletul meu, eu ce sens mai am aici.

Am ajuns acolo unde să nu mă mai pot ridica din pat, să merg la toaletă. Moment în care ghizii mei au intervenit și au spus stop„, își amintește acesta.

Atunci când micuța Ioana s-a stins din viață, tatăl acesteia și-a dorit ca ea să fie incinerată, însă gurile rele l-au criticat la acel moment pe artist pentru decizia sa.

În momentul în care Ioana a decedat, domnul Becali s-a oferit să aducă trupul în țară. Am refuzat atunci pentru că dorința mea era de a incinera suflețelul, nu de a-l chinui și a-l băga într-un pământ, ci pur și simplu de a-l incinera.

Adică de a-l elibera definitiv din această existență. Aici s-a creat o poveste în care oamenii au venit să-mi spună că de ce procedez așa, că noi suntem creștini și de ce facem așa„, a mai dezvăluit Mihai Onilă.