Mihai Onilă, legătură puternică cu fiica lui și dincolo de moarte! Cum a fost contactat artistul din lumea de dincolo. ”Dialogam din oră în oră”

Mihai Onilă, fondatorul trupei AXXA, nu a reușit să treacă peste moartea fetiței sale care în urmă cu șapte ani a fost răpusă de cancer. Artistul a dezvăluit că pierderea fiicei sale de doar zece ani a fost un moment teribil care l-a destabilizat din toate punctele de vedere și că la un moment dat chiar și-a dorit să moară.

17 sept. 2023, 20:08
Mihai Onilă, legătură puternică cu fiica lui și dincolo de moarte! Cum a fost contactat artistul din lumea de dincolo. ”Dialogam din oră în oră”
Mihai Onilă, legătură puternică cu fiica lui și dincolo de moarte! Cum a fost contactat artistul din lumea de dincolo.

Mihai Onilă, legătură puternică cu fiica lui și dincolo de moarte! Recent, Mihai Onilă a vorbit despre drama vieții sale, dar și despre legătura puternică pe care o are cu fiica sa moartă de mai bine de șapte ani.

Citește și Mihai Onilă s-a recăsătorit la 51 de ani. Cum arată soţia lui, Laura: „Sperăm să urmeze şi nunta”

Mihai Onilă, legătură puternică cu fiica lui și dincolo de moarte!

Invitat în cadrul podcastului ALTCEVA prezentat de Adrian Artene, fondatorul trupei AXXA, și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care a aflat că fiica sa suferă de cancer, dar și despre ce a urmat după moartea ei.

”Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mânuța și că a început să șchiopăteze cu piciorul stâng. Am sunat la doctor, iar el a zis acum, direct, la spital. Ne-a zis să-i dăm voie să investigheze și să lăsăm copilul o noapte. A doua zi m-a sunat doctorul și mi-a zis să vin să discutăm. Copilul va pleca în șase luni. Și așa a fost, cu o zi înainte de șase luni s-a stins.

Atunci am zis gata, pentru că eu am transferat sufletul meu în copilul meu, am considerat că dacă a plecat copilul meu, trebuie să plec și eu. Și m-am hotărât să ies de aici. Săteam acasă, foarte afectat, nu mai puteam să merg pe picioare, îmi căzuse părul, am făcut diabet, nu mai puteam să mănânc nimic, luam două-trei pastile pe zi. Doar că nu s-a făcut voia mea”, a declarat Mihai Onilă în cadrul podcastului ALTCEVA.

Mai mult, Mihai Onilă a mărturisit că ar fi fost contactat de fiica sa, Oana Emily Hope, din lumea de dincolo.

Stăteam în baie și plângeam ca orice suflet care crede că a pierdut ceva. Și ea apare lângă mine și mă strigă: ‘tati, tati! De ce plângi, de ce ești supărat? Tu simți că eu sunt bine, nu mai am nimic, nu mă mai doare nimic. Nu am nicio problemă! Simți? Vorbind cu tine, știi că sunt vie? Atunci de ce joci rolul celui rănit, celui care a pierdut ceva? Eu sunt aici cu tine.

Momentul acela a fost ca un ciocan în cap pentru mine. În ce postură mă pun singur? Și ușor, ușor am ieșit de acolo. Și am zis să o iau ușor de la început și să mă repoziționez față de viață, față de spirit. În prima perioadă după ce a plecat, cred că dialogam din oră în oră. Mă preocupa doar starea ei de bine. Într-o zi, din nou m-a întrebat: ‘tati, ce vrei? Am treabă acum! M-am pierdut! Vroiam doar să știu că e bine. Și mi-a zis: ‘Tati, eu fac studii, eu muncesc aici’, a mai povestit Mihai Onilă.

Citește și Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! „Sunt convinsă. Este reîncarnarea mamei mele”