Mihai Petre, chemat de urgenţă la școala fiicei lui: „M-a bușit plânsul!”. Ce s-a întâmplat

Mihai Petre a fost chemat la școala Catincăi, fiica sa cea mare, de Ziua Tatălui. Acolo a avut parte de o suspriză imensă, la sărbătoarea pregătită de copii.

18 mai 2022, 08:49
Mihai Petre, chemat de urgenţă la școala fiicei lui: „M-a bușit plânsul!”. Ce s-a întâmplat
Mihai Petre, chemat de urgenţă la școala fiicei lui

Mihai Petre, chemat de urgenţă la școala fiicei lui. Celebrul dansator și coregraf are două fete cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Mihai Petre, chemat de urgenţă la școala fiicei lui: „M-a bușit plânsul!”. Ce s-a întâmplat

Mihai Petre s-a emoționat când a citit scrisoarea pe care i-a pregătit-o fiica sa cea mare. Catinca l-a ilustrat într-un desen cu zâmbetul pe buze, în timp ce exersează figuri pe ringul de dans. „Ieri la școală cu Catinca am sărbătorit Ziua Tatălui. Iar m-a bușit plânsul citind scrisoarea de la ea. Aici în schimb zâmbeam pentru că m-a desenat dansând împreună cu ea, sub discobol, cu o cămașă larg deschisă, cum purtam odinioară pe la concursuri. Viața e frumoasa. Multumesc, Catinca”, a scris Mihai Petre pe Instagram, alături de o poză cu fiica sa cea mare.

Cum arată locuința lui Mihai Petre și a Elwirei. Câștigătorii Asia Express locuiesc acolo de 11 ani cu fetele lor

altfel, Elwira şi Mihai Petre, au dezvăluit că îşi mai doresc un copil. „Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus Elwira Petre.

Prima iubită a lui Mihai Petre. Puţini ştiu că dansatorul s-a iubit cu soţia unui cunoscut prezentator