Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Scene dure la Asia Express: „I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo!”

Mihai Petre și-a luat rolul în serios în bătălia pe care o avea de câștigat cu Connect-R la Asia Express. Cântăreţul a fost luat prin surprindere şi a declarat că el nu poate face chiar orice pentru a învinge!

20 sept. 2021, 09:27
Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Scene dure la Asia Express: „I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo!”

Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R. Concurenții de la Asia Express au primit instrucțiuni noi pentru următoarea misiune pe Drumul Împăraților şi au rămas cu gura căscată când au aflat că trebuie să se ungă cu ulei și să se lupte între ei. Misiunea presupune ca primul cuplu care obține trei papuci să treacă la nivelul următor al cursei.

Mihai Petre i-a dat „daună totală” lui Connect-R

Bătălia cea mai palpitantă și riscantă s-a ținut între dansator și Connect-R. Mihai Petre a ieşit câştigător, iar cântăreţul a declarat că nu se gândea niciodată ca dansatorul să fie atât de implicat și agresiv. „Și nu îmi venea să cred, băi ești nebun, cum să ne batem în halul ăsta”, a spus Connect-R. „Eu vedeam papuci, nu îl vedeam pe Connect-R sau Shift”, a replicat Mihai Petre. În timpul luptei, cei doi s-au lovit dur, însă nu au ezitat să își ceară scuze după ce au terminat disputa pentru papuci.

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun. E frustrant și se simte frica, încă”

În cea de-a doua rundă, Connect-R a avut parte de o accidentare la care nu se aștepta. Pentru a obține un papuc de la el, Mihai Petre l-a aruncat pe sus, iar colegul său de competiție nu a mai putut să lupte. „Iar i-a dat la operație. I-a rupt mâna ca să câștige jocul, bravo”, a mai spus Zarug.

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”