Mihai Petre revine la TV. Cu ce post de televiziune se pregăteşte să semneze

Mihai Petre revine la TV. După ce a plecat de la emisiune "Românii au talent", de pe Pro TV, dansatorul a ales să se ocupe de un proiect online, un podcast, însă nu a durat foarte mult, pentru că a plecat la Asia Express, împreună cu soţia lui, Elwira.

10 dec. 2021, 12:11
Mihai Petre revine la TV. Cu ce post de televiziune se pregăteşte să semneze
Mihai Petre revine la TV

Mihai Petre revine la TV. Producătoarea Mona Segall i-ar fi făcut o promisiune fostului jurat şi anume, dacă acceptă provocarea de la Asia Express, îl va include apoi şi într-o nouă producţie Antena 1.

Citeşte şi: Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Mihai Petre revine la TV

Recent, a apărut informaţia că Mona Segall se află în negocieri pentru achiziționarea formatului Dansez pe gheață, pe care dorește să-l promoveze intens la Antena 1. Un patinator sau patinatoare profesionistă face echipă cu o vedetă, iar aceștia sunt notați de un juriu de specialitate, din care ar putea face parte și Mihai Petre, potrivit Paginademedia.ro.

Momentan nu s-a stabilit dacă acest format va fi achizționat. Se fac planuri și se calculează costuri. Emisiunea este una complexă. Trebuie amenajat un studio patinoar și mai trebuie găsite și perechi care să poate face față unui show de acest tip. Decizia nu este încă luată, dar negocierile sunt atinse.

Elwira şi Mihai Petre au câştigat Asia Express

Pentru foarte mulţi dintre telespectatori nu a fost o surpriză faptul că Mihai Petre şi soţia lui, Elwira au câştigat Asia Express. Încă de la primul episod, au dovedit că sunt o echipă de temut şi aşa a fost pe tot parcursul emisiunii.

Dansatorul a mărturisit că participarea la show l-a afectat foarte mult emoţional, din cauza a ceea ce a văzut în ţările pe care le-a vizitat. Dar şi dorul de copii a fost extrem de puternic şi l-a afectat destul de tare.

Eram chiar imediat după Românii au talent. Eram uşor confuz şi nu ştiam unde mă voi îndrepta. Până la urmă a fost o decizie foarte bună, bazată şi pe emoţie, nu doar pe raţiune.

Noi acasă am stabilit că o las pe ea să aleagă. Eu nu găsesc lucruri. Dacă mă trimiţi în cămară să iau un borcan de murături, nu-l văd. Ea e mai bună la asta. Am avut probe în care unul trebuia să descrie ceva, iar celălalt să caute. Eu descriam, iar ea căuta pentru că observă foarte bine.

Pe mine m-a spart dorul de copii, iar concursul m-a exploatat mult emoţional. Am accesat nişte zone pe care le accesezi doar la psiholog.

Toţi am fost duşi în zonele alea. Ele sunt bune în contextul ăsta. Eu m-am simţit vulnerabil în momentele acelea. Suntem oameni, e foarte simplu”, a mai dezvăluit Mihai Petre pentru sursa menţionată mai sus.