Mihai Petre și Elwira Duda, primele declarații despre ce au de gând să facă cu banii câștigați la Asia Express

Mihai Petre și Elwira Duda sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 4. Cei doi au devenit mai bogați cu 30.000 de euro și au vorbit pentru prima dată despre ce vor face cu banii câștigați.

30 nov. 2021, 12:46
Mihai Petre și Elwira Duda, primele declarații despre ce au de gând să facă cu banii câștigați la Asia Express

Mihai Petre și Elwira Duda sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 4, cei doi concurenți au intrat în posesia premiului de 30.000 de euro și au vorbit pentru prima dată despre ce au de gând să facă cu banii.

Scandal imens după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express. Acuzaţii grave

Bucuria a fost uriașă pentru cunoscutul cuplu, căci la fel ca și ceilalți concurenți s-au luptat din prima clipă și au reușit să ajungă până în marea finală alături de Emi și Cuza, care au venit la Irina Fodor la doar câteva minute după ei.

Mihai Petre și Elwira Duda au mărturisit că vor folosi cei 30.000 de euro în folosul familiei, iar la momentul actual nu au planuri bine stabilitate cu banii de la Asia Express.

Concurentul a mărturisit că a avut foarte multe emoții și că nu s-a gândit niciodată că va câștiga, deși în dorea foarte mult să ajungă primii la Irina Fodor în finala competiției.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre, potrivit SpyNews.ro.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS. Mihai Petre, primele declaraţii după marea finală: „Nu există bucurie mai mare decât aceea de a fi erou pentru fetiţele tale”

Mihai Petre și soția sa, Elwira Duda, au mărturisit că au plecat în competiția vieții lor la îndemnul celor două fetițe pe care le au. Fiica cea mare și-a dorit foarte mult să-i vadă pe părinții ei la Asia Express, astfel că nu au stat mult pe gânduri și au acceptat provocarea.

Cei doi au povestit că acest premiu îl dedică copilelor care în aceste momente sunt foarte fericite că au reușit să fie pe primul loc și să iasă învingători.