Mihai Rotaru, internat la terapie intensivă, după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19

Mihai Rotaru, finanțatorul clubului Universitatea Craiova, ar fi fost internat la secția de terapie intensivă, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, anunţă Digi Sport. 

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 12:28
Mihai Rotaru, internat la terapie intensivă, după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19

Vestea privind infectarea lui Mihai Rotaru a venit luni seara, iar finanțatorul Craiovei s-ar fi confruntat cu o formă mai agresivă a virusului SARS-CoV-2, acesta având simptome puternice.

Sorin Cârţu şi alţi doi oficiali importanţi ai Universităţii Craiova, diagnosticaţi cu Covid. Primele declaraţii 

În aceste condiții, Rotaru a fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, din Craiova, unde starea sa de sănătate este monitorizată atent, scrie ProSport.

Pe lângă Mihai Rotaru, în ultimele zile au fost depistați pozitiv la COVID-19 alți patru oficiali ai celor de la Universitatea Craiova. Este vorba despre președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeșin și team managerul Emil Pieleanu.

Vestea a venit la scurt timp după ce antrenorul Cristiano Bergodi abia și-a revenit după ce a fost testat și el pozitiv la începutul lunii august. Tehnicianul oltenilor s-a confruntat și el cu o formă agresivă a virusului, fiind internat pentru o bună perioadă.

La data de 24 iulie, au apărut informații legate de un rezultat pozitiv al lui Rotaru la testul COVID-19, însă clubul Universitatea Craiova și omul de afaceri au negat această variantă.

„Sunt bine, sunt sănătos! Mă aflu în vacanță. De dimineață mă sună lumea îngrijorată”, spunea Mihai Rotaru, la acea vreme, pentru ProSport.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 1.365 de cazuri noi de COVID-19, din 23.973 de teste efectuate. Alte 44 de persoane au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus, în timp ce 503 pacienți sunt internați la Terapie Intensivă.