Mihai și-a pierdut viața în mod tragic, în Belgia. Românul a fost lovit de un camion în timp ce muncea pe autostradă

Mihai Obreja, un muncitor rutier de 48 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident, pe E403, în Moorsele, Flandra de Vest.

23 feb. 2023, 15:25
Mihai și-a pierdut viața în mod tragic, în Belgia. Românul a fost lovit de un camion în timp ce muncea pe autostradă

Incidentul tragic s-a petrecut miercuri, în jurul orei 6 dimineața, când un camion de transport containere circula în direcția Tournai și a lovit victima.

Românul de 48 de ani se ocupa la acel moment de îndepărtarea semnelor de circulație și semnalizare, după ce toată noaptea fusese ocupat cu niște lucrări de întreținere.

Citește și Dănuț, tânărul de 20 de ani mort în accidentul cumplit din Timișoara, era campion mondial la robotică. Clipe dureroase pentru familie și prieteni: „Drum lin, îngerașul nostru”

Un camion l-a lovit brusc și l-a aruncat în spațiul verde. Șoferul camionului și-a dat seama că a lovit ceva, dar nu știa exact ce s-a întâmplat și nici nu a putut să se oprească imediat. Bărbatul s-a întors la nodul cu A19 pentru a se întoarce la locul accidentului prin Rumbeke.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare care au încercat să-l resusciteze pe bărbatul lovit. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar. Nimeni nu a mai putut face nimic ca să-l salveze.

Citește și Doi tineri morți în accident într-un pasaj din Timișoara. Un camion a spulberat mașina condusă de un adolescent de 18 ani

Mihai Obreja e plâns de familie și toți cunoscuții. Colegii și prietenii au lăsat o mulțime de mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook. „Mihai a fost cineva care a muncit extrem de mult pentru a-și întreține familia, poate prea mult uneori. El lasă în urmă o soție și doi copii. Era mereu gata să ajute. Și a făcut-o mereu cu zâmbetul pe buze, era un om fericit”, a scris unul dintre colegii săi.

Accidentul în care a pierit Mihai a stârnit furia colegilor săi muncitori. „Drumarii lucrează zi și noapte pentru a securiza drumurile din Belgia. Și nu primim niciun respect din partea utilizatorului drumului pentru asta. Siguranța noastră contează și ea”, s-a plâns unul dintre ei. „Oamenii nu respectă semnalizarea și apoi ne insultă. Ca să nu mai vorbim de toate gunoaiele care ne sunt aruncate la propriu în cap, inclusiv sticlele de urină”, a mai spus un alt muncitor.