Mihai Şora, despre desemnarea Laurei Codruţa Kovesi: Să înceapă, aşadar, Festivalul Disperat al Inculpaţilor!

Filosoful Mihai Şora spune că votul în favoarea Laurei Codruţa Kovesi din Consiliul UE este „una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani”.

19 sept. 2019, 11:21
Mihai Şora, despre desemnarea Laurei Codruţa Kovesi: Să înceapă, aşadar, Festivalul Disperat al Inculpaţilor!

„Dragi prieteni,

este una dintre cele mai frumoase victorii din ultimii ani.
Pentru toți oamenii cinstiți, care înțeleg sensul cuvintelor ONOARE și DEMNITATE, care pun preț pe INTEGRITATE, victoria aceasta înseamnă mai mult decât putem discerne acum, înseamnă mai mult decât un punct luminos la capătul tunelului. Îi vom resimți consecințele nu doar noi, românii, îndată ce Parchetul European va deveni funcțional, ci și cetățenii altor țări prinse vremelnic în chingile unor clanuri mafiote, care toacă ori jefuiesc vistieria publică.

O felicit din inimă pe Doamna Laura Codruța Kövesi! Sunt sigur că va fi la înălțimea încrederii de care se bucură.
Să înceapă, așadar, Festivalul Disperat al Inculpaților!

Mihai Șora

P.S. Și nu spuneți, dragii mei, că „România nu a susținu-o”… Politrucii aceia agramați și nelegiuiți sunt doar belele în trecere. Ei nu sunt, nu pot fi România.
România suntem noi”, a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Laura Codruţa Kovesi a fost desemnată oficial, joi, procuror-şef european, printr-un vot în COREPER, anunţă PNL. Kovesi a obţinut 17 din 22 de voturi exprimate, în condiţiile în care premierul Viorica Dăncilă anunţase că ambasadorul României la UE, Luminiţa Odobescu, va vota împotriva desemnării Laurei Codruţa Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi, desemnată procuror-şef european. Vot majoritar în Consiliul UE pentru numirea la conducerea Parchetului European

Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, la Europa FM, că votul din COREPER, precum şi votul din Parlamentul European în favoarea sa pentru prostul de procuror-şef european au fost de fapt o recunoaştere a calităţii şi a profesionalismului oamenilor din justiţia română.