Mihai Stoica are probleme mari în închisoare. A ajuns de urgenţă la medic

A încercat din răsputeri să nu se mai gândească la faptul că mai are atât de mult timp de petrecut în închisoare, dar se pare că starea psihică a lui Mihai Stoica nu dă semne că s-ar îmbunătăţi, ba din contră. Şi-a propus să se concentreze pe altceva pentru a se destinde, dar nimic nu a dat rezultate, medicii fiind nevoiţi să ia măsuri.

27 aug. 2015, 07:28

Condamnarea pe care a primit-o în „Dosarul Transferurilor”, trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, l-a distrus efectiv pe Mihai Stoica. Fostul manager al Stelei trece tot mai greu peste situaţia în care află din cauza faptului că este privat de libertate, iar starea lui psihică este din ce în ce mai precară.

ROSENBORG – STEAUA LIVE VIDEO: Prime uriaşe oferite de Gigi Becali pentru calificare

S-a concentrat pe fotbal, în ideea că dacă îşi va ţine mintea ocupată cu altceva şi va trece mai uşor peste perioada pe care o mai are de executat din pedeapsa de trei ani şi patru luni, dar acest lucru în loc să îl ajute, a înrăutăţit şi mai mult starea fostului manager al Stelei, scrie spynews.ro.
Echipa de suflet a lui MM Stoica a început noul sezon, dar şi cupele europene, astfel că singura ocupaţie a lui a fost aceea de a urmări îndeaproape tot ceea ce se întâmplă în cadrul echipei, iar asta pare să îi fi înrăutăţit dramatic starea psihică a fostului manager.

Mihai Stoica, DECIZIE INCREDIBILĂ legată de fiica sa, Teodora

Fiecare eşec sau pasă proastă prin care echipa Steaua a trecut l-au scos efectiv pe MM Stoica din minţi, el nemaigăsindu-şi sub nicio formă liniştea şi pacea, medicii fiind nevoiţi chiar să îi recomande vizita la un psiholog. ”Decisiva” primită de MM a fost în momentul în care echipa lui de suflet a fost umilită, cu scorul de 3 la 0, de Rosenborg, chiar pe Național Arena. Acela  a fost momentul în care fostul manager a clacat şi a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare, iar crizele de nervi l-au trimis direct către cabinetul psihologului.