Mihai Stoica, ironic la adresa lui Cristian Tudor Popescu după editorialul despre Maradona. Ce a postat pe Facebook

Mihai Stoica l-a ironizat pe Cristian Tudor Popescu, urmare a editorialului scris de jurnalist după moartea lui Diego Armando Maradona. 

27 nov. 2020, 21:26
Mihai Stoica, ironic la adresa lui Cristian Tudor Popescu după editorialul despre Maradona. Ce a postat pe Facebook

Mihai Stoica a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa lui Cristian Tudor Popescu.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Cristian Tudor Popescu

„Știam că nea ctp e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ilie Năstase, revoltat după editorialul lui CTP despre Maradona. „Vă daţi seama ce o să spună despre mine?”

Diego Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie. Într-un editorial, Cristian Tudor Popescu a atacat caracterul lui Diego Maradona și a scris că un alt jucător i se pare mult mai important pentru fotbal

Cristian Tudor Popescu, devastator la adresa lui Diego Maradona. „Un personaj dezgustător, alcoolic, drogoman!”

La finalul lui octombrie, Mihai Stoica (55 de ani) a avut o reacție deplasată la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu (64 de ani), după ce jurnalistul l-a atacat pe Patriarhul Daniel, numindu-l „șarlatan”.  Oficialul de la FCSB 1 a reacționat printr-un derapaj la adresa jurnalistului: „Ofer un tricou Macron puțin purtat celui / celei care-mi găsește o scursură mai grețoasă decât CTP”.