Mihai Stoica s-a angajat la TV. Cu ce se va ocupa managerul general al lui FCSB

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, s-a alăturat echipei de experţi Telekom Sport pentru emisiunile de analiză fotbalistică.

17 nov. 2021, 13:22
Mihai Stoica s-a angajat la TV. Cu ce se va ocupa managerul general al lui FCSB
Mihai Stoica va colabora cu Telekom Sport

Mihai Stoica s-a angajat la TV. Cu ce se va ocupa managerul general al lui FCSB. Prima apariţie a lui Mihai Stoica este programată, miercuri seară, pe Telekom Sport 1, de la ora 20:30, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

Mihai Stoica s-a angajat la TV. Cu ce se va ocupa managerul general al lui FCSB

„Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăşi din nou, telespectatorilor pasionaţi de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene. Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica.

Bombă pe piața media din România! Ce posturi TV vor transmite Premier League din 2022

Mihai Stoicva are participări în competiţiile continentale cu trei echipe diferite: Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti şi Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League. A fost desemnat de mai multe ori „cel mai bun conducător de club” din România.

Vlad Enăchescu negociază cu Pro TV pentru preluarea şefiei departamentului Sport al trustului

Mihai Stoica se alătură unei echipe redutabile de Experţi Telekom Sport din care mai fac parte Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilaşco, Andrei Vochin şi Constantin Zotta. Managerul general al celor de la FCSB a mai lucrat pe aceeaşi poziţie, de expert, şi la Digi Sport.