Mihai Stoica, umilit de Gigi Becali. „El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”

Gigi Becali a vorbit despre implicarea sa la echipă și a avut un mesaj pentru Mihai Stoica, după ce managerul sportiv al celor de la FCSB a declarat că nu este de acord cu trecerea lui Claudiu Keşeru pe "linie moartă".

21 mart. 2022, 15:01
Mihai Stoica, umilit de Gigi Becali. „El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”
Mihai Stoica, umilit de Gigi Becali. "El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!"

Mihai Stoica, umilit de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a declarat încă o dată că atacantul Claudiu Keșeru nu va mai juca la FCSB în acest sezon și a spus că el e cel care decide cine intră pe teren, nu Mihai Stoica sau antrenorul Toni Petrea!

Mihai Stoica, umilit de Gigi Becali. „El are ceva de spus doar când îl întreabă patronul!”

„Nu știu cine să joace ca atacant. Am încercat cu toți. Încă mai am încredere în Mamut. Își face treaba, dar nu așa cum îmi place. E posibil să mai crească. Cu Keșeru e încheiată treaba. Am un mesaj pentru toți care mă contestă, care spun că nu așa se face. Una e să îți spui părerea, alta e să critici. Deja am început să dau bani de la mine. Acum iar trebuie să dau 1 milion de euro, că e posibil să nu vină banii de la televiziuni. Eu spun așa: „Bă, ia dați voi un milion în locul meu! Dați voi și faceți voi cum vreți!”.  Trebuie să fie de acord MM Stoica? Să dea Mihai Stoica un milion și fac ca el. Măcar să dea 500.000. Cum adică să aibă el ceva de spus? El are ceva de spun doar când îl întreabă patronul. În rest, eu comand. El să aibă de spus când e întrebat. Sunt banii mei. Dacă nu, dați voi banii!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali îl condamnă pe Vladimir Putin: „A produs moarte pe Pământ. Telefonul meu este deschis pentru refugiaţi”

„Sunt unii care te condamnă și spun „Bă nebunule, nu ai voie să faci așa! Să faci ca Negoiță! Sau ca altul”. De ce nu am voie, bă? Nu vreau, bă! Nu vreau în Liga 2. Nu vreau să pierd banii mei la fotbal, bă! Da, nu am luat titlul, dar nici nu sunt în Liga 2 sau în faliment. Asta e țelul meu. Să nu mă duc în Liga 2 sau în faliment. Fiecare om își apără banii. Ca să-mi apăr banii, trebuie să joace tinerii. Așa iau bani pe ei. Dacă nu voiam asta, făceam o echipă cu jucători de 32-35 de ani, jucam în cupele europene, dădeam salarii de 1,5 milioane de euro pe an și dădeam faliment. Dar eu nu vreau să fac așa ceva”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali îl face praf pe Nicușor Dan după ce a pierdut procesul cu Primăria: „Ce știe el? El nu poate, săracul!”. UPDATE: Răspunsul PMB