Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu: „Îmi place foarte mult de ea”

Mihai Trăistariu a povestit cum, în urmă cu zece ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. Vedeta se afla în plin divorţ cu Pepe, iar artistul urmărea subiectul şi o admira foarte mult. Atunci şi-a făcut curaj şi i-a trimis un mesaj scurt şi la obiect.

12 dec. 2020, 09:57
Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu: „Îmi place foarte mult de ea”
Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu. „Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus:

>. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: Gata, ţin minte!

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe: „Am informaţii şi o spun în premieră”

Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz

„, a spus artistul, potrivit spynews.ro.

Oana Zăvoranu este însărcinată?

Oana Zăvoranu a făcut un anunţ-bombă pe Instagram, iar acum fanii se întreabă dacă este însărcinată. Vedeta a organizat o sesiune de întrebări cu prietenii virtuali, iar unul dintre ei a întrebat-o dacă şi-ar dori un copil, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citeşte şi: Război uriaş în lumea vedetelor! Oana Zăvoranu şi Christina Ich şi-au aruncat replici acide: „Doar să arunce ură, scobindu-se în nas”

Oana Zăvoranu este însărcinată? Vedeta este pregătită să devină mamă, după ce în urmă cu un an mărturisea că și-ar dori să aibă un băiețel cu Alex Ashraf.

Bruneta le-a mărturisit fanilor că: ”Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”.