Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe: „Am informaţii şi o spun în premieră”

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri despre Pepe, cu care a fost căsătorită şi a divorţat. Artistul se află în centrul atenţiei, dar şi în mijlocul unui scandal cu soţia lui, Raluca Pastramă, după ce a anunţat că se vor despărţi. Mai multe zvonuri din trecutul lui ies la iveală.

07 dec. 2020, 10:16
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe: „Am informaţii şi o spun în premieră”
Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe. Fosta lui soţie a povestit un lucru care a făcut mare zarvă pe vremea când erau căsătoriți, dar a vorbit și despre divorțul cu scântei de la acea vreme.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, despre Pepe, după ce şi-ar fi bătut soţia: „Este ordinar şi obraznic”

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Pepe

În urmă cu mai mulţi ani, într-o revistă din România se vehicula faptul că Pepe ar fi homosexual. Oana Zăvoranu a vorbit, recent, despre acest subiect, în cadrul unei emiusuni TV, spunând că deține informații în premieră.

Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual.

Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri-bombă despre divorţul lui Pepe. Are legătură cu Oana Zăvoranu

În 2012 când cei doi au divorțat, s-a vehiculat faptul că motivul ar fi un alt bărbat, cu care Oana Zăvoranu ar fi avut o relația extraconjugală.

Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj. Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea.

Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, a mai spus Oana Zăvoranu, la o emisiune TV.