Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut noroc în dragoste”

Mihai Trăistariu, ajuns la 43 de ani, este necăsătorit și susține că nu și-a găsit încă persoana alături de care să-și petreacă restul vieții.

06 nov. 2023, 10:42
Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut noroc în dragoste”
Mihai Trăistariu a dezvăluit de ce este singur, la 43 de ani

Mihai Trăistariu recunoaște că a suferit mult din dragoste, dar nu și-a pierdut speranța că își va găsi sufletul pereche. Mai mult, în urmă cu mai mult timp, artistul a fost și logodit, dar, din nefericire, relația s-a rupt.

„N-am relație, pur și simplu. După o despărțire, vreo doi am stat într-o tristețe, n-am mai vrut relație. M-am și logodit prin 2009, n-am avut noroc în dragoste. Am vrut, că eu vreau copii. De exemplu, la maică-mea au fost 15 frați, la taică-miu 10.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.

Citește și: Mihai Trăistariu, hotărât să meargă din nou la Eurovision: „Vreau să-l câștig. Extravaganța câștigă, trebuie să șochezi. Îmi pun o găină pe cap”

Când am nevoie, mă duc, ăsta e răspunsul meu. Dacă am nevoie, mă uit în mesaje, văd și eu care e mai drăguță și zic ‘Hai, bă, la mine’. Deci, la mine, e simplu. Îmi place și ipostaza asta, dar tot vreau o familie și tot o să vreau ceva stabil. Nu înșel, eu sunt foarte corect într-o relație. Îmi place să fiu corect, așa m-am construit. O să apară și iubirea aia. Chiar și acum, la 40 de ani, nu trebuie să disperăm”, a spus Mihai Trăistariu în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Mihai Trăistariu, propuneri indecente din partea admiratoarelor. Gestul neașteptat făcut de o fană pentru artist: „Numele meu scris pe mână”

Artistul are planuri mari de viitor și are de gând să își cumpere o casă, pentru că s-a săturat de viața la bloc.

„Strâng bani pentru că vreau să-mi cumpăr o casă. M-am săturat să stau la bloc și mi-aș mai face o pensiune, un hotel, ca să stau liniștit și nu mai vreau altceva decât să cânt. Vara, pentru mine, e un chin. Dimineața mă trezesc cu turiștii, trebuie să mă duc cu POS-ul, mori de râs. Mie-mi și place, dar ei se minunează. N-am ce să fac. Eu stau lângă apartamente și, atunci, mi-e ușor să mă duc eu”, a adăugat Mihai Trăistariu.