Mihai Trăistariu, propuneri indecente din partea admiratoarelor. Gestul neașteptat făcut de o fană pentru artist: „Numele meu scris pe mână”

Mihai Trăistariu a dezvăluit cele mai neașteptate gesturi pe care fanele sale le-au făcut pentru el. Ce spune artistul despre propunerile admiratoarelor sale.

25 oct. 2023, 10:28
Mihai Trăistariu, propuneri indecente din partea admiratoarelor. Gestul neașteptat făcut de o fană pentru artist: „Numele meu scris pe mână”
Ce propuneri primește Mihai Trăistariu din partea fanelor

Mihai Trăistariu este un bărbat singur, motiv pentru care admiratoarele nu se sfiesc să îi facă numeroase invitații în oraș. Fanele artistului recurg chiar la gesturi extreme pentru a-i atrage atenția artistului.

În cadrul uni interviu recent, cântărețul a dezvăluit detalii picante și a spus cum reacționează atunci când primește propuneri îndrăznețe de la diferite domnișoare. Ce se întâmplă în viața amoroasă a cântărețului.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi, iar dovada stă în numărul mare de fani pe care îi are. În prezent, acesta se bucură din plin de viață și trăiește exact după bunuș lac, fiind singur și fără obligații. Având în vedere această situație, cântărețul recunoaște că este curtat adesea de către diferite domnișoare.

Citește și: Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani. Tatăl adolescentei a făcut presiuni: „Am rămas înmărmurit”

Acesta mărutisește cu sinceritate că anumite admiratoare recurg la gesturi îndrăznețe și neașteptate, prin care speră că îi vor atrage atenția.

Recent, o fană i-a trmis o poză cu mâna ei, pe care era tatuat numele lui. Dar asta nu e tot, căci cântărețul spune că a primit chiar și propuneri mai deocheate, iar de poze nici nu se mai pune problema.

„Am primit o poză de la cineva de curând cu numele meu scris pe mână. Eu primesc tot timpul nebunii de genul acesta de la fete.

Probabil e o fană, cred că și-a scris cu marker numele meu. Am primit și cu ‘Te iubesc’. Am primit și de la elevi, din timpul orelor, cu pancarde pe care scria ‘Mihai, te iubim!’ 

Eu le mai postez uneori. Am primit și propuneri indecente. Nici eu nu am fost ușă de biserică și m-am promovat mai obraznic o perioadă. Am primit poze deocheate, de-a dreptul”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Ce salarii le oferă Mihai Trăistariu angajaților. Artistul este foarte atent cu oamenii care lucrează pentru el: „Le prețuiesc munca”

Artistul se bucură de rolul de burlac, astfel că nu se ferește să recunoască faptul că adesea acceptă să iasă în oraș cu diferite domnișoare. Ultima invitație la cafea pe care artistul a onorat-o a avut loc în urmă cu puțin timp.

„Mă mai cheamă fetele și la câte o cafea. Chiar azi dimineață am primit o invitație la cafea de la o poetă. I-am zis că vin. Nu m-am ferit. S-a mirat că am acceptat să ies cu ea, nu prea îi venea să creadă.

Eu oricum sunt singur acum, nu mă controlează nimeni. Nu mă restricționează ceva sau cineva să ies dacă vreau. Eu nu mai am o relație din luna decembrie, anul trecut, sunt liber să fac ceea ce vreau. Dacă îmi place persoana respectivă și am timp, ies cu drag”, a mai spus artistul.