Mihai Trăistariu, hotărât să meargă din nou la Eurovision: „Vreau să-l câștig. Extravaganța câștigă, trebuie să șochezi. Îmi pun o găină pe cap”

Mihai Trăistariu a dezvăluit că vrea să participe din nou la Eurovision și să și câștige. Pentru a-și atinge scopul, artistul s-a gândit să adopte un look atipic, care să șocheze pe toată lumea.

26 oct. 2023, 18:06
Mihai Trăistariu, hotărât să meargă din nou la Eurovision: „Vreau să-l câștig. Extravaganța câștigă, trebuie să șochezi. Îmi pun o găină pe cap”

Mihai Trăistariu e convins că și felul în care își gândește look-ul poate influența rezultatul. Așadar, cântărețul s-a inspirat de la Iulia Albu și vrea să apară pe scenă cu o găină pe cap.

Citește și Ramona de la Clejani, dezvăluiri șoc despre cât de toxic a fost mariajul care a durat 11 ani: „O femeie suportă. Soțul meu nu m-a iubit”

„Eu vreau să merg din nou la Eurovision, vreau să-l câștig. Am o piesă genială și vreau să investesc în muzică. M-am cam lăsat de muzică după pandemie. Am mai scos eu câteva piese de muzică populară, dar ceva așa, wow, de calitate, nu. Acum am piesa aceasta care e superbă și vreau să câștig Eurovisionul pentru țara noastră. Sper doar să se organizeze, pentru că se zvonește că nu s-ar mai vrea ca România să participe.

Asta pentru că ultimul băiat a luat zero puncte, iar TVR-ul s-a supărat și nu ar mai vrea să meargă România. Dar eu pot să particip pentru altă țară, nu ar fi problemă. Dar ar fi păcat, pentru că acum am o piesă wow. Mă preocupă mult și look-ul. Eu acum mi-am lăsat părul lung, e o claie de păr. După implantul de păr, mi-a crescut mult și e creț, stă afro.

Vreau pentru Eurovision să îi fac ceva deosebit. Ori îl prind într-o coadă, ori îmi fac ceva atipic, văd eu. Vreau un look nou neapărat. M-am consultat și cu stiliști, dar nu prea m-au nimerit. Mi-au spus să fiu simplu, dar mie nu îmi place așa. Iar la Eurovision extravaganța câștigă, trebuie să șochezi. Mai bine îmi pun o găină în cap și câștig”, a mai declarat Mihai Trăistariu pentru FANATIK.

Mihai Trăistariu, despre afacerea de pe litoral

Artistul are mai multe apartamente pe litoral pe care le închiriază pe perioada verii și a dezvăluit că îi merge foarte bine afacerea.

Citește și Loredana Groza a spus tot adevărul despre operațiile estetice. Ce face artista pentru a arăta bine la 53 de ani: „Mai puțin somn, mai puțină mâncare”

„Vara asta a fost super productivă pentru mine. E a patra vară în care închiriez apartamente și m-am promovat foarte bine. Eu acum fac cazări pentru vara viitoare. Oamenii mă recomandă și fac rezervări cu un an înainte. Eu mereu după Revelion încep să chem lumea la mare, pentru vară. Eu așa fac, și până în luna aprilie am toată vara rezervată. Și nici nu mai muncesc pe timpul verii, pentru că și așa am concerte. Eu am avut super plin. Alții s-au plâns că au fost rezervările la jumate, nu a fost cazul la mine”, a mai spus artistul.

Cu cât închiriază un apartament

„Aș vrea să mai cumpăr o pensiune sau un hotel, pentru că am văzut că merge pe partea de turism. Mi-am propus să strâng bani un an și ori îmi iau teren și construiesc eu, ori iau hotelul gata făcut. Am și vizitat prin Costinești, Mamaia, Eforie, am vorbit deja și cu patroni.

Unii se plâng că nu le merge, vedeam la știri că nu merge. Eu aveam plin, tot în Mamaia am și eu. Trebuie să le oferi oamenilor calitate. Eu am și un preț foarte accesibil, e la jumătate. Poate de aceea și vin oamenii la mine.

Eu cer 200 de lei în aprilie, mai, iunie. Pot să stea mai multe persoane în apartament și să dea puțin. Să vii în Mamaia, să stai la malul mării și să dai așa puțin, e convenabil. Eu nu vreau să le țin goale, de aceea le dau mai ieftin”, a spus Mihai Trăistariu pentru FANATIK.