Mihai Trăistariu are de achitat 36 de facturi pe lună. Cum face faţă cheltuielilor: „Banii mi-au mâncat zilele”

Ca tot românul, şi Mihai trăistariu este afectat de majorările nejustificate ale preţurilor la utilităţi. Asta deşi puterea financiară a artistului este net superioară celei a românului de rând. Sfârşitul de an l-a găsit petrecându-şi timpul la cozi ca să-şi plătească toate cele... 36 de facturi.

07 dec. 2022, 15:01
Mihai Trăistariu are de achitat 36 de facturi pe lună. Cum face faţă cheltuielilor: „Banii mi-au mâncat zilele”

Mihai Trăistariu este nevoit să plătească 36 de facturi în fiecare lună. Artistul are atât de multe facturi deoarece se ocupă de cele șapte apartamente pe care le deține, dar și de școala de muzică. Din fericire, Trăistariu nu a trebuit să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru plata acestora.

Mihai Trăistariu are de achitat 36 de facturi în fiecare lună

Am stat numai la cozi, am făcut plăți de sfârșit de an, în fiecare decembrie vreau să fiu cu datoriile la zile. Banii mi-au mâncat zilele. Am 36 de facturi de plătit lunar, pentru că am șapte apartamente, două ore mi-a luat să plătesc factură cu factură și să trimit la contabilitate. Apoi am plecat să plătesc și la instituții, mai am pe acolo contribuția, salariați, trebuie să plătesc… Toată ziua am făcut plăți”, a povestit artistul pentru spynews.ro.

Citeste si Mihai Trăistariu tânjește după sărbătorile de iarnă din copilărie: ”Nu mai e ca pe vremea mea. Acum e cu cheltuială”

A avut de plată 4.000 de lei la gaze

Deşi nu s-a plâns de facturile venite în decembrie pentru noiembrie, cântăreţul se teme că nu va mai fi la fel de norocos lunile viitoare. Artistul a avut parte de o experienţă neplăcută anul trecut, când a primit o factură de 4.000 de lei, doar la gaze, la şcoala de muzică. După această experienţă, artistul a fost mai chibzuit şi şi-a pus bani deoparte.

Mie îmi plac sărbătorile astea, la mine decembrie e plin de sărbătoare. Deocamdată am plătit sumele din octombrie, deci… mici. Sunt firești, dar acum vin alea mari, la școala de muzică sunt facturile mari, aici mi-a venit anul trecut 4.000 de lei gazul și acum am emoții, deja m-am uitat la contor și am 300 de metri cubi. Vreo 33 de milioane + TVA, deci ajung tot la 40. E foarte mult oricum”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Citeste si Mihai Trăistariu a primit un cadou inedit! Artistului i s-a oferit un loc de veci în Piatra Neamț