Mihai Trăistariu are o nepoată dispărută de 5 ani, geniu în matematică: Ultimul semn de viață dat de Raluca

Cel mai probabil, fiica surorii lui Mihai Trăistariu face parte dintr-o sectă, care a convins-o să rupă orice legătură cu familia.

06 ian. 2024, 16:43
Mihai Trăistariu are o nepoată dispărută de 5 ani, geniu în matematică: Ultimul semn de viață dat de Raluca

Solistul Mihai Trăistariu are o nepoată, Raluca Havârneanu, genială la matematică, care a dispărut însă de 5 ani, din 2019, undeva în America.

”N-am găsit-o, nici până acum, nu ne-a mai căutat. Eu am stat de vorbă cu soră-mea, profesoară de matematică, am fost la ea, la Iași. Noi presupunem că a intrat într-un fel de sectă, cu terapii, cu reiki, cu energii, și ăia au influențat-o negativ.

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care este singur și nu are copii, la 43 de ani: „M-am și logodit prin 2009, n-am avut noroc în dragoste”
Treptat, treptat, ea își tot elimina din prieteni, îi tot spunea mamei ei că nu se mai vede cu unii, pe motiv că ar fi persoane toxice. Probabil că guru ăla lui pește, de prin America, o fi învățat-o să se îndepărteze și de mama ei, pe motiv că pe acasă a tot pus-o să învețe, să fie tocilară, în copilărie”, spune Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

”A văzut-o cineva într-o poză recentă, pe un cont online, a slăbit foarte mult. Dacă, înainte de a nu mai da niciun semn, avea vreo 100 de kilograme, acum are cam 50-60 de kilograme, a slăbit 40 de kilograme.

Deci, e clar că trăiește, cumva. Aceasta ar fi singura variantă, pentru care se ascunde și nu mai vrea să ia legătura cu noi, familia. Crede că toți din jurul ei suntem persoane toxice”, a compleat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Mihai Trăistariu, dorință pentru 2024: „Vreau să fiu primul artist român care aduce Eurovisionul la noi în țară” 

Pentru 2024, Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că are o dorință, să aducă trofeul Eurovision pentru prima dată în România, după ce Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a țărilor care participă la concursul Eurovision 2024, iar țara noastră nu află printre acestea. În 2006, artistul s-a clasat pe locul patru cu piesa „Tornero”.

Care e cea mai mare dorință a lui Mihai Trăistariu de Crăciun. „Ar fi un vis. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani”
Recent, Uniunea Europeană de Radio-Televiziune a anunțat lista completă a statelor care participă la Eurovision în 2024, iar România nu se află printre reprezentanți. Şi asta pentru țara noastră nu a achitat taxa de participare, care în 2023 a fost 180 de mii de euro. Oficialii au anunţat, însă, că încă se poartă negocieri.

Vestea că România ar putea rata ediția din 2024 la Eurovision a stârnit un val de nemulțumire. În acest an, Mihai Trăistariu vrea să participe neapărat la Eurovision și să câștige marele trofeu. În exclusivitate pentru Spectacola, artistul ne-a dezvăluit că are deja piesa, iar dacă România nu va participa, atunci va concura pentru altă țară.