Care e cea mai mare dorință a lui Mihai Trăistariu de Crăciun. „Ar fi un vis. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani”

Mihai Trăistariu a vorbit, cu doar câteva zile înainte de sărbători, despre cum arăta Crăciunul în copilăria lui și care e marea lui dorință pentru acest an.

21 dec. 2023, 21:43
Care e cea mai mare dorință a lui Mihai Trăistariu de Crăciun. „Ar fi un vis. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani”

Mihai Trăistariu a dezvăluit care a fost cea mai frumoasă amintire de Crăciun din copilăria lui.

„Sunt două întâmplări, una rea și una bună. Începem cu cea bună. Mergeam întotdeauna de Crăciun cu colindatul, când eram mic, cu copiii de la bloc și făceam bănuți, însă eram săraci. Patru frați suntem și părinții ne luau banii, dar asta e partea a doua. Ne luau banii să ne cumpere rechizite, că așa se insinua. Făceam mulți bani, că eu plecam dimineața și veneam seara. Îmi spuneau „Îți luăm banii ca să îți cumpărăm căciulițe, fulare, rechizite”, iar eu acceptam și plângeam în pernă îmbufnat că mi-au luat banii, dar tot mergeam și anul următor. Deci partea bună e că mergeam la colindat, iar partea rea e că banii erau răpiți de părinți și folosiți în scopuri frumoase, ziceau ei, dacă nu m-au păcălit, habar n-am”, a spus el.

Citește și Adevărul despre conserva de ton! Mihaela Bilic: ”Nu cred că există un aliment consumat mai des”

Mihai Trăistariu, cea mai mare dorință de Crăciun

Cea mai mare dorință a artistului pentru acest Crăciun ar fi să câștige Eurovisionul. „I-am scris Moșului că am o piesă pentru Eurovision primită din Finlanda, de la niște producători, de la o casă de discuri de acolo și să mă ajute să-l câștig. Așa că planul meu acesta este, să câștig Eurovisionul”.

De asemenea, Mihai Trăistariu a spus că, în varianta ideală, de Crăciun i-ar plăcea să stea la masă cu întreaga lui familie, dar acest lucru nu mai e posibil.

„Mi-aș dori să-mi reunesc toată familia. Părinții nu mai trăiesc, dar noi suntem patru frați, împrăștiați prin lume. Sora mea este în Iași, am un frate în Piatra Neamț, un frate în Germania, iar eu sunt în Constanța. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani, de când eram în facultate, deci de 20 de ani. Ar fi un vis pentru mine să reunesc familia, că este la unul dintre ei acasă sau mine, la Constanța, nu contează. Așa ar fi un Crăciun fericit. Toți frații mei să vină cu familiile lor, că deja sunt căsătoriți doi dintre ei, să ne întâlnim, să povestim și să depănăm amintiri. Ar fi genial”.

Citește și Chef Florin Dumitrescu, primul Crăciun fără job la TV. Ce planuri are fostul jurat de la Chefi la Cuțite pentru 2024