Mihai Trăistariu vrea să se mute. Unde se gândeşte să plece artistul: „Am nevoie de liniște, asta îmi doresc”

Mihai Trăistariu vrea să se mute din Constanţa, acolo unde locuieşte şi are mai multe apartamente pe care le dă în chirie în sezonul estival. Chiar dacă mulţi îl invidiază pentru că stă la malul mării, el îşi doreşte altceva pentru viitor.

30 sept. 2022, 12:00
Mihai Trăistariu vrea să se mute. Unde se gândeşte să plece artistul: „Am nevoie de liniște, asta îmi doresc”
Mihai Trăistariu vrea să se mute

Mihai Trăistariu vrea să se mute. După o viață de stat la bloc, artistul își dorește să se mute la casă, într-o zonă liniștită, pentru a avea parte de linişte, dar şi de mai multe animăluţe. Mai mult, vrea să îşi extindă şi afacerea pe care o are la Constanţa şi munceşte foarte mult în acest sens.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să cânte manele. Incredibil cu cine vrea să colaboreze: „E mai ușor să intri pe piață dacă faci un duet”

Mihai Trăistariu vrea să se mute

M-am gândit să-mi extind afacerea, dar mai întâi vreau să-mi fac o casă. După ce îmi achit datoriile, vreau să-mi strâng bani, să cumpăr un teren și să mă mut la pădure undeva, că vreau liniște. Eu stau la malul mării, în Mamaia Nord, iar la bloc nu e grozav, printre atâtea cărămizi. Aș vrea la casă, vreau să am căței, pisici, animele, mi-e greu la bloc.

Aș vrea pe lângă Constanța, tot în județ undeva, undeva la țară, să fie liniște, pădure, copaci, natură, să nu aud nimic. Nu vreau să aud mașini, prefer să-mi fac o cărare să merg prin pădure cu mașina, să o asfaltez singur, să o pietruiesc, adică am nevoie de liniște, asta îmi doresc. Mă apuc de strâns bani, o să dureze 2-3-5 ani cât o dura, ăsta e următorul țel, iar după vreau să extind afacerea”, a zis Mihai Trăstariu, pentru Spynews.ro.

Mihai Trăistariu vrea să-şi cloneze mama decedată

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinții, dar dacă dispariţia tatălui său, care era un om violent, nu a regretat-o aproape deloc, pe mama lui nu o poate uita. Ba, chiar, atunci când femeia se afla pe patul de spital, artistul i-a tăiat o şuviţă de păr în speranţa că, la un moment dat, o va putea clona. Interpretul își visează mama constant, chiar și de câte 10 ori pe an. Adesea, îi simte spiritul prin casă şi nu se sfieşte să vorbească cu el.

Mai vorbesc uneori cu ea. Prin casă. De nebun! Înainte de a muri, în 2006, am avut o discuție serioasă cu ea despre viața de apoi. Știa că sunt pasionat de lucrurile paranormale și că-mi făcusem chiar o obsesie din asta. I-am spus chiar așa: «Mamă, după ce nu vei mai fi… dacă vezi că există ceva pe lumea cealaltă… dă-mi semne, te rog. Nu mă lăsa așa, nelămurit». Și ea mi-a zis: «Da, mamă. O să-ți dau tot felul de semne, ca să-ți dai seama că sunt eu, undeva, acolo».

Peste două săptămâni a murit. Așa că, am început s-o caut prin casă disperat. Vorbeam din nou cu ea. Citeam obsesiv despre Rai, Iad, viața de dincolo, despre Reîncarnare. Nu credeam o iotă! Dar citeam!

Mă agățam de orice… numai să restabilesc un contact cu ea. Îi lăsam semne prin cărți și, după câteva zile, deschideam cartea la pagina respectivă, crezând că primesc vreun semn de la ea. Nimic. Când auzeam zgomote prin casă alergam într-un suflet crezând că sunt semne de la ea!”, a povestit Mihai Trăistariu.