Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui. Anunţul făcut de artist: „O să chem presă, televiziune etc. Ca să fie totul… ca la carte”

Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui, după ce au fost certaţi o bună perioadă de timp pentru că i-a dat foc la casă. Deşi cei doi nu au avut o relaţie foarte bună, artista s-a ocupat Vasile Trăistariu, care locuieşte în oraşul natal, Piatra Neamţ.

26 apr. 2021, 13:36
Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui. Anunţul făcut de artist: „O să chem presă, televiziune etc. Ca să fie totul… ca la carte”
Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui

Mihai Trăistariu

s-a împăcat cu fratele lui. Cântăreţul a făcut o vizită familiei, la Piatra Neamţ, cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale şi l-a vizitat şi pe fratele lui.

Artistul a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde a împărtăşit fanilor câteva poze cu Vasile, dar şi cu tablourile pe care le-a pictat. Cu această ocazie, Mihai Trăistariu a anunţat că vrea să organizeze o expoziţie la Academia sa de arte din Constanţa.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu, detalii din viaţa amoroasă. De ce nu rezistă relaţiile sale: „Am avut numai puștoaice și nu era ok”

Mihai Trăistariu s-a împăcat cu fratele lui

Azi dimineață, la Piatra Neamț, am trecut pe-acasă, pe la fratele meu pictor : Vasile Trăistariu. Se pregătea să meargă la biserică. Mi-a zis că e bine și că, fix în momentul ăsta, are o expoziție la Metro Service, vis-a-vis de Teatrul Tineretului.

Era foarte încântat. Să treceți pe-acolo să vedeți ce tablouri a mai lucrat. Mereu am zis că e un muuunte de talent.

Mi-a venit o idee geniala și, peste vreo lună de zile, vreau să fac o expoziție wooow cu tablourile lui – la Academia mea de arte din Constanța: eMenTi Academy. Abia aștept! O să chem presă, televiziune etc. Ca să fie totul … ca la carte.

Vă țin la curent! Deocamdată am făcut niște poze cu el, în atelierul de lucru„, este mesajul scris de Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebok.

Azi dimineață, la Piatra Neamț, am trecut pe-acasă, pe la fratele meu pictor : Vasile Traistariu.
Se pregătea să meargă…

Publicată de Mihai Traistariu pe Duminică, 25 aprilie 2021

De ce nu s-a căsătorit Mihai Trăistariu până la 41 de ani

Artistul încă se numără pe lista burlacilor din showbiz-ul autohton, iar asta nu pentru că nu își dorește o parteneră lângă care să experimenteze fericirea, ci din alte motive. Cântăreţul a recunoscut că simte că este un ghinionist în dragoste, iar asta și din cauza alegerilor pe care le-a făcut de-a lungul vieții amoroase.

N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc.

Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a spus Mihai Trăistariu.