Mihai Trăistariu, loc de veci asigurat în Piatra Neamţ. Va fi îngropat lângă celebrul scriitor Calistrat Hogaş

Mihai Trăistariu are loc de veci asigurat. Fostul primar Pinalti, aflat acum sub control judiciar, i l-a pus personal la dispoziţie după ce l-a numit pe cântăreţ cetăţean de onoare al oraşului Piatra Neamţ. Locul de veci al lui Trăistariu e poziţionat lângă mormântul celebrului scriitor, Calistrat Hogaş.

25 iul. 2015, 07:49

Dacă unele vedete îşi pregătesc în detaliu înmormântările, Mihai Trăistariu a scăpat de o grijă. Culmea, a primit locul de veci în urmă cu zece ani chiar de la fostul primar Gheorghe Ştefan, după ce a fost declarat cetăţean de onoare în Piatra Neamţ, potrivit România TV.

Citeşte şi Specialiştii au dat verdictul în cazul lui Mihai Trăistariu: „E uşor pufos. Corpul nu este armonios!”

Mormântul este printre cele mai bune poziţionate în cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ şi nu poate fi vândut. Lângă locul de veci al artistului se află cel al celebrului scriitor Calistrat Hogaş.

S-a întâmplat la doi ani după Eurovision, după ce am venit cu rezultatul frumos. Adevărul e că un gest frumos, am primit loc de veci, transport în comun, teren, undeva la marginea oraşului. Eu nu am ştiut ce primesc, îţi dai seama că m-am amuzat. Dacă observi, artiştii în România nu sunt apreciaţi în timpul vieţii, de obicei după„, a declarat Trăiastariu.

Citeşte şi Costi Ioniţă, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Mihai Trăistariu: „Nu mi se pare etic…”

Artistul are planuri mari pentru cariera lui, după ce şi-a şocat fanii când şi-a făcut implant de păr sau selfiuri în lenjerie intimă. Recent, artistul a cântat manele la un post de televiziune.