Specialiştii au dat verdictul în cazul lui Mihai Trăistariu: „E uşor pufos. Corpul nu este armonios!”

Sătul de criticile multor specialişti şi prieteni, Mihai Trăistariu şi-a propus să le demonstreze tuturor că, dacă ai voinţă, poţi schimba orice. După ce a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a-i efectua implantul de păr, acum Mihai Trăistariu a apelat la ajutorul unui antrenor personal de fitness, care l-a ajutat să îşi remodeleze întreg corpul.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 09:25

Mihai Trăistariu este mândru nevoie mare de felul în care arată. Transformarea sa s-a produs în decursul a câtorva luni de mers la sală şi a unui regim alimentar strict.

„Am vrut să-mi dovedesc mie, dar şi celor din jur, un fapt banal: dacă vrei, poţi! Fără steroizi, fără pudre, aşa cum am mai încercat în trecut şi fără folos! Nu vreau să mă fac cât un munte! Vreau să arăt bine şi atât! Şi credeţi-mă, nu e uşor deloc!”, declara recent Mihai Trăiestariu.

Motivul pentru care Mihai Trăistariu îşi ţine „ASCUNSĂ” iubita

Pentru omul obişnuit, care nu a făcut sport niciodată, dar îşi doreşte să arate bine, transformarea lui Mihai Trăistariu este şocantă, însă specialiştii nu sunt deloc impresionaţi. Richard Emanuel Zamfirache, antrenor de fitness, e de părere că Mihai e mai entuziast decât ar trebui şi că mai are foarte mult de lucru.

„Mihai şi-a lucrat cu precădere anumite grupe musculare care se dezvoltă cel mai uşor atunci când intri prima oară în sală. Nu e greşit ce a făcut până acum, însă nici nu e impresionant. Corpul lui nu s-a dezvoltat încă armonios iar muşchii nu sunt definiţi. În schimb, s-a acoperit cu un strat de grăsime, e uşor pufos. Probabil că ia protenie şi consumă mulţi carbohidraţi şi din cauza asta suferă de o retenţie de apă.

Depinde ce şi-a propus, poate că şi-a propus să arate ca un bodyguard şi atunci e pe drumul cel bun. La ce metode de antrenament există în acest moment pe piaţă şi la ce suplimente, ar fi putut să aibă altfel de rezultate după 4-5 luni de mers la sală. Sfatul meu e să-şi ia un anternor personal, dacă nu are unul. Dacă are deja, ar trebui să-l schimbe”, a declarat Richard Emanuel Zamfirache pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Costi Ioniţă, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Mihai Trăistariu: „Nu mi se pare etic…”