Mihai Trăistariu, mesaj plin de durere, după ce a pierdut o ființă dragă: „Mă doare sufletul și mă înțeapă inima”

Mihai Trăsitariu a transmis un mesaj plin de durere, după ce una dintre ființele pe care le iubea enorm de mult s-a stins.

21 feb. 2023, 18:50
Mihai Trăistariu, mesaj plin de durere, după ce a pierdut o ființă dragă: „Mă doare sufletul și mă înțeapă inima”
Mihai Trăistariu trece prin momente dificile după ce pisica lui a murit

Mihai Trăistariu trece prin momente grele, după ce, în urmă cu două zile, una dintre pisicile sale la care ținea foarte mult a murit din cauza unei insuficiențe renale.

Mihai Trăistariu, sfâșiat de durere

„Mă doare sufletul și mă înțeapă inima dar trebuie s-o spun ca să mă descarc. Azi a murit Negruțu. Motanul meu iubit. Am avut 8 pisici. În casă. Au mai rămas 5 din 8. Sunt sfâșiat de durere. Abia acum plâng. A murit la ora 4 după-amiază. Era internat la o clinică veterinară în Constanța. L-am dus de joi. Nu mai mânca singur. Era slăbit. Avea insuficiență renală. Era bătrân. Avea deja 17 ani.Fratele lui, Ambiță, a murit acum 2 ani. Probabil tot de asta. S-a stins într-o zi, din senin. Am cântat în seara asta la Arieșeni, în județul Alba. Pe la ora 19.00. Sunt plecat de ieri din Constanța. Înainte de a pleca l-am vizitat de dimineață la clinică. L-am luat în brațe. Avea branula pe lăbuță. Dar avea încă putere. L-am lăsat acolo trăind cu speranța că-l voi lua luni acasă și că va mai trăi. Măcar puțin.Citește și: Mihai Trăistariu, mai sincer ca oricând. Pe cine ar vrea ca parteneră după ce a trecut la muzica de petrecereDar azi a cedat. Cei de la clinică m-au anunțat că n-a mai rezistat. Era prea slăbit. Am stat foarte încordat pe scenă, la concertul din seara asta și foarte concentrat să nu mă pufnească plânsul. Îmi iubesc enorm animalele. Și pisicii și câinii de care am grijă de atâta timp. Ei sunt copiii mei. Încerc să mă gândesc la altele. Dar e tare greu. 17 ani de amintiri atât de frumoase s-au terminat brusc. De fiecare dată când moare cineva drag din viața mea… mă topesc de durere. Sunt prea sensibil”, 

a scris Mihai Trăistariu.

Artistul a mai pierdut două pisicuțe, în 2022, lucru care i-a adus foarte multă durere.

„Cea mai mare provocare în anul 2022 a fost destul de dură. Locuiam în casă cu opt pisici, iar acum mai am șase, pentru că doi pisici mi-au murit. Au murit de bătrânețe, dar m-au dărâmat complet. Nu am spus nimănui, nici măcar nu am postat asta, pentru că nu sunt adeptul postărilor de genul acesta. Suferințele nu se pun pe internet dacă sunt reale. Nu am pus nici doliu, deci nu știe nimeni. În schimb, pisicii mei sunt ca și copiii mei, pentru că îi am din 2006 și au trecut destul de mulți ani. Erau bătrâni. Unul a avut cancer, iar celălalt nu știu ce a avut. Pur și simplu l-am dus la medic și în patru ore a murit.  Nu știu dacă a înghițit ceva sau care a fost cauza decesului. Eu chiar am avut grijă de ei”, a declarat Mihai Trăisatriu, pentru Spectacola.

Citește și: Mihai Trăistariu este bântuit de fantome! Ce fenomene paranormale s-au întâmplat cu mașina de spălat a artistului: „Fraților, nu mai rezist! E nebunie curată! Jur!”

Totuși, artistul a luat acest eveniment ca pe o lecție și e de părere că trebuie să aibă mai multă grijă de el pentru că viața e scurtă.

„A fost o provocare uriașă pentru că, pe măsură de eram dărâmat, m-am mobilizat și mi-am dat seama că așa este cursul lucrurilor și oricum se vor stinge într-o zi. Am învățat din mers să apreciez mai mult viața, mai ales cu perioada asta prin care am trecut, să fiu mult mai atent. Că nu doar animalele trebuie îngrijite calumea, ci eu  să am grijă de sănătate mea. Să nu mai fac excese, pentru că poți să mori, fără să fii în prea multe chestii implicat. Sunt foarte atent la cum merg cu mașina, să nu-mi cadă ceva în cap, să nu mă bag în apă prea adânc dacă mă duc la mare. Nu am făcut o obsesie din asta, dar mi-am dat seama că dacă tu nu ai grijă, nimeni nu are. Așa că, pisicii ăștia m-au pus pe gânduri și a fost o provocare să îmi dau seama că trebuie să-ți moară cineva drag ca să te facă să înțelegi că și tu trebuie să ai grijă de viața ta”, a adăugat Mihai Trăistariu.