Mihai Trăistariu intră în război cu TVR! Anunțul că România nu participă la Eurovision l-a devastat: „Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit”

Cu câteva zile în urmă, TVR a anunțat că anul acesta România nu va participa la Eurovision, iar această veste i-a data total viața peste cap lui Mihai Trăistariu, care este hotărât să câștige cel mai mare concurs muzical la nivel European.
Alina Costache
30 ian. 2024, 21:56
Mihai Trăistariu intră în război cu TVR! Anunțul că România nu participă la Eurovision l-a devastat: „Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit”

Mihai Trăistariu este devastat! TVR a emis cu câteva zile în urmă un comunicat prin care au anunțat faptul că, anul acesta, România nu va partacipa la Eurovision. Acest comunicat s-a lăsat foarte mult timp așteptat, iar muzicienii de la noi din țară au sperat până în ultima clipă că vor avea șansa să participe la concursul care îi poate propulsa la nivel internațional. Printre acești artiști se numără și Mihai Trăistariu, care afirmă că a investit foarte mulți bani, timp și muncă pentru o piesă, care l-ar fi transformat în marele câștigător Eurovision.

Citește și: Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că nu ne va mai reprezenta țara în marea competiție europeană și, mai mult, de anul viitor nici nu mai speră să participe pentru România. Cu piesa pe care o are deja va merge și se va înscrie pentru altă țară.

„A avut loc o ședință la TVR și Eurovisionul nu se mai ține anul acesta. E mare păcat. Sunt dezamăgit. Eu sunt și fan Eurovision, dar nu doar asta. Aveam și o piesă din Finlanda pentru Eurovision. Era super. Am așteptat decizia TVR-ului. Nu mai vreau să comentez, dar sunt extrem de dezamăgit că nu pot să îmi reprezint țara la Eurovision. Nu pot concura la Eurovision, dar concurează țări mai mici. Moldova poate și noi nu putem. Cică nu sunt bani. Astea sunt vrăjeli. E un an electoral și au nevoie de bani să-și facă campaniile lor și atunci ne fură pe noi, aici, la Eurovision ca să-și plătească campaniile, probabil, dar asta este, mergem mai departe.

Am piesa de la niște producători din Finlanda, este superbă. Nu mai pot să o promovez, din păcate, pentru că producătorii sunt și ei supărați. Am lucrat 3 luni la ea, am modificat-o, am transformat-o. A fost multă muncă la ea, de aceea suntem supărați și dezamăgiți, mai ales că TVR-ul trebuia să ne anunțe de la 1 octombrie. Pe 1 octombrie încep preselecțiile în toate țările și atunci trebuiau să știe. Nu știau în octombrie că nu vor ține? Trebuia să anunțe, că avem atâtea țări. Sunt vreo 15 țări din 43 care participă la Eurovision unde se permit artiști sau compozitori străini. Puteam să mă înscriu în Suedia, în Danemarca, San Marino sau în alte țări, dar am tot așteptat crezând că România face. Acum ne-au anunțat, dar nu mai există țări disponibile. Toate și-au făcut preselecțiile și la revedere, deci m-au și blocat. Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit.

Avem piesa pentru anul viitor, de aceea nu prea pot să dau detalii pentru că probabil o păstrăm în sertar. Nu are voie să fie promovată nicăieri. Trebuie să fie piesă nouă și atunci o să o ținem de o parte și o să o înscriem la anul, în altă țară. Nu mai mizez pe România, că își bat joc de la an la an”, a măturisit Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!