Mihai Trăistariu intră în război cu TVR! Anunțul că România nu participă la Eurovision l-a devastat: „Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit”

Cu câteva zile în urmă, TVR a anunțat că anul acesta România nu va participa la Eurovision, iar această veste i-a data total viața peste cap lui Mihai Trăistariu, care este hotărât să câștige cel mai mare concurs muzical la nivel European.

30 ian. 2024, 21:56
Mihai Trăistariu intră în război cu TVR! Anunțul că România nu participă la Eurovision l-a devastat: „Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit”

Mihai Trăistariu este devastat! TVR a emis cu câteva zile în urmă un comunicat prin care au anunțat faptul că, anul acesta, România nu va partacipa la Eurovision. Acest comunicat s-a lăsat foarte mult timp așteptat, iar muzicienii de la noi din țară au sperat până în ultima clipă că vor avea șansa să participe la concursul care îi poate propulsa la nivel internațional. Printre acești artiști se numără și Mihai Trăistariu, care afirmă că a investit foarte mulți bani, timp și muncă pentru o piesă, care l-ar fi transformat în marele câștigător Eurovision.

Citește și: Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

Mihai Trăistariu este dezamăgit de faptul că nu ne va mai reprezenta țara în marea competiție europeană și, mai mult, de anul viitor nici nu mai speră să participe pentru România. Cu piesa pe care o are deja va merge și se va înscrie pentru altă țară.

„A avut loc o ședință la TVR și Eurovisionul nu se mai ține anul acesta. E mare păcat. Sunt dezamăgit. Eu sunt și fan Eurovision, dar nu doar asta. Aveam și o piesă din Finlanda pentru Eurovision. Era super. Am așteptat decizia TVR-ului. Nu mai vreau să comentez, dar sunt extrem de dezamăgit că nu pot să îmi reprezint țara la Eurovision. Nu pot concura la Eurovision, dar concurează țări mai mici. Moldova poate și noi nu putem. Cică nu sunt bani. Astea sunt vrăjeli. E un an electoral și au nevoie de bani să-și facă campaniile lor și atunci ne fură pe noi, aici, la Eurovision ca să-și plătească campaniile, probabil, dar asta este, mergem mai departe.

Am piesa de la niște producători din Finlanda, este superbă. Nu mai pot să o promovez, din păcate, pentru că producătorii sunt și ei supărați. Am lucrat 3 luni la ea, am modificat-o, am transformat-o. A fost multă muncă la ea, de aceea suntem supărați și dezamăgiți, mai ales că TVR-ul trebuia să ne anunțe de la 1 octombrie. Pe 1 octombrie încep preselecțiile în toate țările și atunci trebuiau să știe. Nu știau în octombrie că nu vor ține? Trebuia să anunțe, că avem atâtea țări. Sunt vreo 15 țări din 43 care participă la Eurovision unde se permit artiști sau compozitori străini. Puteam să mă înscriu în Suedia, în Danemarca, San Marino sau în alte țări, dar am tot așteptat crezând că România face. Acum ne-au anunțat, dar nu mai există țări disponibile. Toate și-au făcut preselecțiile și la revedere, deci m-au și blocat. Nu mai vreau să aud, sunt atât de dezamăgit.

Avem piesa pentru anul viitor, de aceea nu prea pot să dau detalii pentru că probabil o păstrăm în sertar. Nu are voie să fie promovată nicăieri. Trebuie să fie piesă nouă și atunci o să o ținem de o parte și o să o înscriem la anul, în altă țară. Nu mai mizez pe România, că își bat joc de la an la an”, a măturisit Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”