Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută, după ce a postat și pe rețelele sociale că femeia e dispărută fără ură.
Filip Stan
17 ian. 2024, 19:02
Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Mihai Trăistariu a făcut lumină în cazul dispariției nepoatei sale. Cântărețul spune că aceasta s-ar afla sub influența unui guru periculos în SUA și că nu are niciun gând să ia legătura cu familia.

Te-ar putea interesa și Mihai Trăistariu, profesor de matematică, o critică pe Dana Nălbaru, adepta sistemului homeschooling: „Copiii să fie totuși duși într-un colectiv, unde mai iei o înjurătură, mai treci printr-o înzăpezire”

„Fata surorii mele a dispărut de vreo patru ani și ceva. Era prin America, se angajase acolo, făcuse Facultatea de Matematică. Făcuse specializarea în Germania și apoi s-a dus în America, la Chicago!”, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a găsit-o pe rețelele sociale

Disperată, sora lui Trăistariu, profesor universitar la Iași, a mers în Germania și SUA să-și caute fiica, însă nu a dat de urma ei.

Cel care a găsit-o recent, întâmplător, pe rețelele de socializare, a fost chiar cântărețul.

Citește și Care e cea mai mare dorință a lui Mihai Trăistariu de Crăciun. „Ar fi un vis. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani”

Surpriza a fost și mai mare când a aflat că nepoata sa nu dorește să ia legătura cu familia sa sub nicio formă.

„Nu avem un semn concret de la ea, partea bună e că pe LinkedIn, pe rețeaua asta de socializare, unde avea cont (ea nu postează nimic), și-a schimbat poza de profil.

Unde era grăsuță și avea aproape 100 de kilograme, acum are vreo 50-60 de kilograme. E clar că e schimbată și că a slăbit mult. Deci, dacă și-a schimbat poza de profil, înseamnă trăiește! Bine că nu e moartă!

Trăiește și nu vrea să mai ia legătura cu nimeni. Ea vrea să uite de România, așa îi spunea în trecut mamei ei. Orice român care fuge afară zice că vrea să uite de țara asta de rahat!