Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută, după ce a postat și pe rețelele sociale că femeia e dispărută fără ură.

17 ian. 2024, 19:02
Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Mihai Trăistariu a făcut lumină în cazul dispariției nepoatei sale. Cântărețul spune că aceasta s-ar afla sub influența unui guru periculos în SUA și că nu are niciun gând să ia legătura cu familia.

Te-ar putea interesa și Mihai Trăistariu, profesor de matematică, o critică pe Dana Nălbaru, adepta sistemului homeschooling: „Copiii să fie totuși duși într-un colectiv, unde mai iei o înjurătură, mai treci printr-o înzăpezire”

„Fata surorii mele a dispărut de vreo patru ani și ceva. Era prin America, se angajase acolo, făcuse Facultatea de Matematică. Făcuse specializarea în Germania și apoi s-a dus în America, la Chicago!”, a povestit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a găsit-o pe rețelele sociale

Disperată, sora lui Trăistariu, profesor universitar la Iași, a mers în Germania și SUA să-și caute fiica, însă nu a dat de urma ei.

Cel care a găsit-o recent, întâmplător, pe rețelele de socializare, a fost chiar cântărețul.

Citește și Care e cea mai mare dorință a lui Mihai Trăistariu de Crăciun. „Ar fi un vis. Nu ne-am mai văzut de zeci de ani”

Surpriza a fost și mai mare când a aflat că nepoata sa nu dorește să ia legătura cu familia sa sub nicio formă.

„Nu avem un semn concret de la ea, partea bună e că pe LinkedIn, pe rețeaua asta de socializare, unde avea cont (ea nu postează nimic), și-a schimbat poza de profil.

Unde era grăsuță și avea aproape 100 de kilograme, acum are vreo 50-60 de kilograme. E clar că e schimbată și că a slăbit mult. Deci, dacă și-a schimbat poza de profil, înseamnă trăiește! Bine că nu e moartă!

Trăiește și nu vrea să mai ia legătura cu nimeni. Ea vrea să uite de România, așa îi spunea în trecut mamei ei. Orice român care fuge afară zice că vrea să uite de țara asta de rahat!

Dar, ca să nu mai vorbești la telefon cu mama ta, mi se par puțin aiurea!” , a declarat artistul pentru Click.ro.

Din nefericire, nu par șanse ca familia să intre în contact cu tânăra, care nu-și mai dorește acest lucru.

”O aberație”

Odată fugită în America, tânăra a demarat un proces de dezvoltare personală, sub supravegherea unui guru.

Acesta i-ar fi sugerat femeii că relațiile toxice cu apropiații sunt cele care îi influențează în mod negativ viața, așa că aceasta a decis să renunțe la prietenii foarte buni și chiar la propria familie.

„Sor-mea și soțul ei sunt profesori de matematică la Iași și ei zic că ar fi obligat-o în copilărie să învețe cam prea mult, fata a fost tocilară, era de 10 pe linie. Ei au restricționat-o cam prea mult și ei cred că de la asta a pornit totul.

Ea le-a reproșat asta și s-a înscris la nu știu ce guru, care făcea ședințe reiki, a făcut recuperare în SUA, ca să se debaraseze de relațiile toxice. Nu mai vorbea nici cu colegii din liceu sau din facultate, toți erau relații toxice. 

Ea a ajuns la concluzia că până și mama sau tata, în ochii gurului ăluia, erau relații toxice. Și convinsă de guru, ea a rupt relația cu părinții! Ceea ce e o aberație pentru că nu a bătut-o nimeni să învețe! 

Nu era un copil, era muiere în toată firea, avea 32 de ani când a dispărut, să te lași așa influențată de un guru!”, a adăugat solistul, pentru Click.ro.