Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și cei mai sinceri, astfel că nu i-a fost greu să recunoască pe ce cheltuie cei mai mulți bani, lunar.

22 ian. 2024, 09:27
Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”
Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

Mihai Trăistariu a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani. Chiar dacă nu se știe sursa principală de venit a artistului, acesta mărturisește că nu are nevoie de sume mari pentru traiul lunar, însă există o destinație pentru cea mai mare parte a resurselor sale financiare,

Citește și: Mihai Trăistariu și-a găsit nepoata dispărută. Tânăra nu vrea să mai audă de familie. ”Muiere în toată firea. Bine că nu e moartă”

Pe ce își cheltuiește Mihai Trăistariu banii

Mihai Trăistariu a mărturisit că cei mai mulți bani îi dă pe îngrijitul animalelor pe care le deține. Artistul susține că are foarte multe pisici și câini pe care i-a salvat din mâinile hingherilor, deținând în acest sens și o asociație de îngrijire a animalelor, acolo unde dă în jur de 6.000 de lei lunar.

„Cei mai mulți bani îi dau pe animale. Am mulți căței, chiar recent am salvat niște câini de la hingheri, m-am dus la Giurgiu, i-am luat. Am auzit că în paisprezece zile îi omoară și le-am zis să nu facă asta, că mă duc eu să îi iau. M-am dus cu mașina, am pus doi în spate, i-am dus acasă. Peste două zile m-am dus și am luat alții. I-am luat pe toți și i-am dus într-o curte la o asociație și cresc acolo toți. Dar ei mă costă cel mai mult. Am pisici în casă, mai am cinci cuști cu alți câini, am o asociație plină de câini și pisici, am vreo treisprezece pisici și vreo patruzeci de câini. Le fac tratamente, le-am pus tije, le-am pus oasele că s-au mai rupt, astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu. Cam 6.000 de lei pe lună mă costă doar animalele”, a mărturisit Mihai Trăistariu în cadrul unui interviu pentru spectacola.ro.

Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

Mihai Trăistariu susține că, pentru traiul personal, cheltuie în jur de 2.000-3.000 de lei pe lună. Artistul încearcă să aibă doar o masă pe zi și să își restricționeze caloriile cât mai mult pentru a se menține în formă, astfel că nu se pune problema de prea mulți bani dați pe mâncare.

„Eu, personal, mă descurc în 2.000-3.000 de lei. Trăitul meu nu este scump. La sală dau 200 de lei pe abonament, nu e mult, iar pe mâncare nu dau mult, pentru că nu mănânc mult. Acum mănânc doar o masă pe zi, mi-am propus să nu mai mănânc trei. Am văzut că ajută și restricția calorică și postul intermitent și vreau să le fac pe toate, simultan. Vreau să îmi restricționez caloriile cât mai mult, adică o supă și o cafea și sunt suficiente. Dacă văd că nu mai pot de foame, mai mănânc un măr sau o banană, ca să sting acolo pofta sau apă cu lămâie. M-a învățat un antrenor ca atunci când îmi este foame, să am lângă mine un pahar de apă cu lămâie, făcute proaspăt. Actritura aia, dacă iei câteva înghițituri, taie foamea instant. Într-un minut nu îți mai este foame. Este greu și cu mâncatul, mai ales că eu sunt foarte pofticios. Am mâncat câteva shaorme anul acesta, dar de poftă. Ele au și partea bună, pentru că sunt făcute cu salată, cu roșii”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu.

Citește și: Mihai Trăistariu, profesor de matematică, o critică pe Dana Nălbaru, adepta sistemului homeschooling: „Copiii să fie totuși duși într-un colectiv, unde mai iei o înjurătură, mai treci printr-o înzăpezire”