Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani. Tatăl adolescentei a făcut presiuni: „Am rămas înmărmurit”

Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul anilor s-a confruntat cu diverse situații în cariera lui. Chiar dacă le-a făcut față cu brio, cântărețul recunoaște că răbdarea i-a fost pusă de multe ori la încercare.

15 oct. 2023, 13:39
Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani. Tatăl adolescentei a făcut presiuni: „Am rămas înmărmurit”
Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani

Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când artistul a fost contactat de tatăl unei fete care avea să își serbeze majoratul. Cântărețul a acceptat din prima, mai ales că ocazia era una cu totul specială, doar că, socoteala de acasă nu s-a potrivit deloc cu cea din târg.

Citește și: Mihai Trăistariu, pregătit să dea lovitura în afaceri. Suma colosală pe care vrea să o cheltuie ca să devină proprietar de hoteluri

Mihai Trăistariu, obligat să intre în camera unei fete de 18 ani

Artistul nostru a ajuns într-o cameră de apartament, acolo unde credea că avea să se tocmească legat de detaliile cântării pentru tânăra domnișoară. Surpriza cea mare a venit când respectivul domn i-a spus că show-ul urma să fie ținut chiar în acea încăpere și nu în vreun local ales special pentru majorat.

Artistul povestește astăzi despre această pățanie, cu umor, deși atunci nu era deloc amuzat, cu toate că și-a făcut treaba până la capăt, dovedind că nu duce lipsă de profesionalism.

Eu am cântat, de pildă, în camera unei fete, care avea majoratul. Taică-su m-a păcălit, m-a păcălit. La Bistrița-Năsăud a fost asta, când mi-a zis că vrea să îi cânt fiicei sale, care împlinise 18 ani. Am rămas înmărmurit. Cum să cânt aici, în cameră? Eram și nervos! A trebuit să mă conformez. N-a fost o situație tocmai plăcută”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, pentru Fanatik.ro.

Mihai Trăistariu intervine în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes

Mihai Trăistariu i-a luat apărarea lui Theo Rose, care s-a confruntat de-a lungul carierei sale cu prejudecăți fiindcă merge să cânte la nunți și botezuri. În opinia artistului, cei care fac astfel de remarci sunt invidioși sau nu sunt la fel de solicitați precum interpreții de muzică populară.

Eu am cântat anul ăsta la vreo 10 nunți. Și eu am fost la Eurovision, dar nu înseamnă că dacă ai fost cotat bine, n-ai voie la nunți sau la botezuri. Nunta e tot un spectacol, până la urmă.

Eu la nunți cânt, de exemplu, și melodii de la Lara Fabiani. Sunt solicitat mai ales la dansul mirilor. Sunt oameni care te îndrăgesc de când ai apărut pe scenă și te vor neapărat la un eveniment frumos din viața lor. Ce e greșit în asta? Prejudecata asta e o prostie!”, este reacția lui Mihai Trăistariu.