Anunțul făcut de prezentatorul Survivor România despre foștii concurenți: ”Vă mărturisesc că veți simți cum emoțiile vor atinge noi cote”

Daniel Pavel, gazda Survivor România, face rezumatul săptămânii trecute de concurs, dar și dezvăluiri în premieră despre foștii concurenți din acest sezon, în momentul când showul se apropie cu pași repezi de finala de pe 24 mai.

14 mai 2023, 17:01
Anunțul făcut de prezentatorul Survivor România despre foștii concurenți: ”Vă mărturisesc că veți simți cum emoțiile vor atinge noi cote”

Daniel Pavel anunță cu bucurie că finala Survivor România 2023 va avea loc pe 24 mai, miercuri, și dezvăluie faptul că momentele ce vor avea loc în finalul showului vor duce emoțiile la un nou nivel.

„Națiune Survivor, Vremea trece, vremea vine și noi suntem tot mai aproape de finala show-ului care v-a ținut deja de patru luni și jumătate în fața televizoarelor.

Am mai încheiat o săptămână, iar în urmă cu doar două zile v-am dat și vestea pe care o așteptați cu toții: finala acestui sezon de Survivor România va fi live, din Republica Dominicană, pe 24 mai, de la 20:30.

Chiar dacă pare foarte aproape, noi mai avem câteva provocări în tolbă pentru cei șase curajoși rămași în competiție. Patru fete care au arătat că nu există imposibilul și doi băieți care dau, zi de zi, totul pentru a ajunge cât mai departe. Mă declar suporterul lor și vă recunosc că sunt mândru că le-am fost aproape din prima zi și le-am văzut evoluția”, a explicat prezentatorul, pentru Libertatea, aducând în discuție și eliminarea Andreei Moromete în ediția difuzată pe 10 mai.

Citește și: Situația halucinantă prin care a trecut Florin Chilian. A apelat diperat la 20 de medici: „N-aveau nicio legătură cu meseria lor”

„Spuneam că mai sunt șase, asta după ce săptămâna aceasta, Andreea Moromete a văzut cum flacăra ei în show s-a stins, deși a avut în buzunar simbolul imunității ascunse. Este la alegerea fiecăruia dintre voi care urmăriți emisiunea să decideți dacă a fost o decizie corectă sau nu.

Eu vă pot asigura că odată ce ai găsit simbolul, este alegerea ta cum îl folosești, să te salvezi pe tine sau pe altcineva din concurs. Iar Andreea și-a jucat șansa până în ultima zi și ultimele sale momente în Survivor pentru că show-ul se termină pentru un Concurent doar după suita de ritualuri ce însoțesc eliminarea, și anume laudatio al meu pentru parcurs și stingerea torței, urmată de invitația mea să părăsească Consiliul Tribal”, a spus prezentatorul.

Totodată, Daniel Pavel anunță că Alexandra Porkolab, care a primit simbolul imunității ascunse de la Andreea Moromete, trebuie neapărat să folosească avantajul în edițiile următoare.

„Astfel, în următorul Consiliu de Nominalizare, alegerile îi aparțin Alexandrei Porkolab, cea căreia Andreea a ales să-i încredințeze simbolul, iar această utilizare a simbolului imunității ascunse va fi ultima posibilă deoarece așa cum era precizat, magia acestui token operează până când vor rămâne cinci în concurs.

În afară de eliminare, am avut o săptămână încărcată. Una în care Andrei Krișan a continuat să arate cât este de puternic, câștigând două din trei jocuri. Celălalt a fost câștigat, în premieră, de Alexandra Ciomag. Sper că victoria ei v-a confirmat încă o dată ceea ce vă spun din prima zi – este cel mai puternic sezon, iar toți au șanse egale în a ridica trofeul deasupra capului. Alegerea va fi, ca de fiecare dată, la voi. Așa că vom vedea în următoarele două săptămâni ce veți decide”, a mai transmis prezentatorul în jurnalul său de la Survivor 2023.

Citește și: Cât de periculos este „fenomenul Rareș Prisăcariu”? Un expert în securitate a explicat cât de grav este ce s-a întâmplat la „Românii au talent”

Prezentatorul locuiește de mai bine de patru luni de zile în Republica Dominicană, însă acum a anunțat că în curând va reveni acasă, în România, odată ce filmările iau sfârșit, peste două săptămâni.

„Acum că știu că mai am doar două săptămâni rămase aici, departe de casă, vine vremea și pentru mine să trag linie.

Să-mi concentrez toate forțele pentru a vă aduce vouă forța și puterea necesare pentru ca totul să fie la cote înalte. Simt toate încurajările, mesajele calde și gândurile bune și abia aștept să sărbătorim împreună bucuria de final”, declară prezentatorul, care anunță în premieră revenirea foștilor concurenți la Survivor 2023 pentru marea finală.

„Cu Ana aproape, cu echipa mea la fel de puternică ca întotdeauna, suntem pe poziții, filmăm atât pe timp de zi, cât și de noapte și, vă spun în premieră, îi așteptăm în curând, pe foștii concurenți să ne fie aproape pentru data de 24 mai. Înainte de a încheia și acest penultim jurnal dominican, vă reamintesc că pentru următoarele ediții ne revedem de la 21:30. Luni, marți și miercuri veți vedea cum continuă conviețuirea celor șase Survivori, ce recompense majore îi așteaptă, iar eu vă mărturisesc că veți simți și cum emoțiile vor atinge noi cote acum că finalul este tot mai aproape”, a încheiat el.

Citește și: Un alt divorț șochează întreg mapamondul. Îndrăgita actriță din „Vis de iubire” și „Prizionera destinului” a divorțat la doar 8 luni de la nuntă