Mihai Trăistariu și-a deschis o nouă afacere: profit net de 30.000 de euro în două luni / Ce l-a îngrozit pe celebrul cântăreț

Mihai Trăistariu a trebuit să se adapteze noilor vremuri turbulente, în vreme de criză. Cântărețul susține mai rar concerte, așa că se concentrează pe afaceri. 

03 iul. 2023, 16:31
Mihai Trăistariu și-a deschis o nouă afacere: profit net de 30.000 de euro în două luni / Ce l-a îngrozit pe celebrul cântăreț

Mihai Trăistariu s-a apucat de afaceri în domeniul imobiliar. Și-a cumpărat locuințe la mare, unde face profituri frumoase în sezonul estival. Totuși, nu totul este „roz bonbon”. Artistul a rămas perplex când a constatat ce distrugeri îi pot face oaspeții.

Șapte apartamente și-a cumpărat artistul, în perioada „COVID”:

„În 2020 am intrat în turism, presat puţin de pandemie şi de faptul că nu aveam bani. Nu mai aveam voie să am concerte şi atunci a trebuit să mă reinventez. Aşa m-am băgat în treaba asta. Am făcut schimb cu un teren, am luat şapte apartamente şi am început să le închiriez la malul mării. Nu mă aşteptam să am probleme majore pentru că eu sunt un om civilizat, îmi selectez clienţii.

Întotdeauna am avut grijă să colaborez cu cine trebuie, să mai testez omul, să-l mai simt. Asta am încercat să fac de-a lungul celor trei ani, însă în fiecare vară au fost incidente, se mai sparge un pahar, o cană. Au mai dat şi cu pumnul în perete pentru că pereţii sunt din rigips. De exemplu, anul trecut am găsit o gaură într-un zid, se vedea clar că a fost dat cu pumnul acolo. A trebuit să chem oameni, să repare înapoi, să văruiască”, a povestit Trăistariu, într-un interviu pentru Fanatik.

Problemele cu care se confruntă Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu

se confruntă cu furturi, mizerie și distrugeri.

„Şi recent am fost foarte supărat din nou, pentru că o mămică şi-a cazat în două apartamente de-ale mele copiii împreună cu nişte prieteni. Toţi aveau în jurul vârstei de 16 ani. Femeia era foarte sigură pe ea, mi-a plătit, s-a ocupat de tot şi m-a asigurat că sunt foarte civilizaţi şi că le-a făcut ea instructajul ca să fie bine. Când colo, nu a fost bine pentru că ieri când au eliberat, administratorul şi camerista au început să îmi trimită filmuleţe cu ce au lăsat în urma lor.

(…) Au lăsat dezastru, mi-au ars canapelele cu ţigara, au făcut efectiv găuri, o adevărată bătaie de joc. Mi-au rupt clanţa de la balcoane. Au fumat şi în tot apartamentul era fum de ţigară. Eu eram îngrozit că nu mai iese mirosul de fum din pereţi. În interior nu se fumează oricum, dar ei au fumat numai în cameră. Au lăsat dezastru de mizerie pe jos.

A durat trei ore ca să cureţe o cameră, când de regulă, durează cel mult 30 de minute. A fost nevoie de două cameriste ca să poată face. Au lăsat o mizerie de nedescris. Toate covoraşele erau îmbibate cu bere şi cu vomă. Le-am dus la o spălătorie specială ca să poată scoate mirosul din ele. Şi toate astea au fost făcute de nişte copii de 16 ani

Nu doar copiii fac lucruri de genul acesta. Anul trecut de exemplu, am avut cazaţi nişte adulţi care au băut şi au vomat în baie. Ba mai mult, au şi închis uşa şi când intrai acolo îţi venea să vomiţi la rândul tău pentru că baia se împuţise.

Am mai avut trei fete de vreo 18 ani care veniseră la Neversea şi la fel, au lăsat vraişte în urma lor. Cu cât sunt mai tineri, cu atât sunt mai iresponsabili, de aceea tind să iau mai mult familii. În principiu, eu oricum cazez familii cu copii şi ei sunt destul de civilizaţi. Unii chiar lasă curăţenie în urma lor, deşi nu e nevoie pentru că avem cameristă care se ocupă. Dar fac ei curat, dau cu mopul, spală vasele înainte de a pleca.

(…) Anul trecut am avut o situaţie când au venit 20 de tineri cu un microbuz dintr-un sat din Suceava. Au plecat cu toate lenjeriile de pat, cu perne, plăpumi. Efectiv le-au furat ca să le ducă acasă la neveste, altfel nu îmi explic de ce au făcut-o. Au luat şi scrumierele, telecomenzile, prosoapele, efectiv tot ce se putea lua”, a dezvăluit artistul, pentru sursa citată.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din afacerile din imobiliare

Cântărețul care a devenit cunoscut în întreaga Europă prin participarea la Eurovision se declară mulțimit de profiturile pe care le încasează.

„Cel mai bine funcţionează iulie şi august. Noi ne bazăm pe aceste două luni de vară. Eu le am în principiu pline, 90% este închiriat deja. Mi-am făcut calculul şi după ce plătesc taxe, impozite, TVA, cameriste, cărţi de muncă, toate facturile de gaz, curent, internet, rămân cu 25-30.000 de euro după o vară.

Eu zic că e bine. Un miliard, un miliard şi jumătate în bani vechi îmi rămân mie. E o muncă pentru că toată ziua trebuie să stai după ei, dar nu e chiar atât de obositor”, a mai povestit Trăistariu.