„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Mihai Trăistariu simte că va PLECA CURÂND din competiţie

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Mihai Trăistariu a reuşit să îşi everveze colegii cu care este în competiţia "Sunt celebru, scoate-mă de aici", deoarece a refuzat să participe la o probă secretă. Deşi credea că acest lucru nu se va afla, vestea s-a răspândit cât ai clipi, iar colegii săi au fost foarte indignaţi de decizia artistului. Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a încercat să se scuze, argumentând că din păcate plecarea sa este destul de aproape, fapt care l-a determinat să acţioneze aşa.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 15:15
„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Mihai Trăistariu simte că va PLECA CURÂND din competiţie

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Deşi au trecut doar 8 zile de la începerea concursului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, vedetele participante nu mai pot suporta stresul şi oboseala acumulate. Tocmai de aceea, fiecare încearcă să scape de sarcinile zilnice, doar pentru a se odihni măcar puţin.

Recent, în această situaţie s-a aflat şi Mihai Trăistariu care a refuzat o probă secretă. Cum proba era obligatorie, Cătălin Moroşeanu a decis să o ducă la bun sfârşit. Însă, printre colegii artistului au început să circule diferite vorbe de nervozitate, care îl privesc în mod direct pe Mihai Trăistariu, scriu cei de la publicaţia online Click!.

SUNT CELEBRU SCOATE-MĂ DE AICI: Moroşanu le-a făcut pe toate concurentele să plângă

„Mie nu-mi vine să cred că noi toţi ne spetim să aducem câteva stele ca să avem ce mânca şi pe el în doare undeva. Dacă el pleacă mâine, asta înseamnă că nu trebuie să se comporte aşa, să nu-l mai intereseze. Dacă luam 12 steluţe ca să vă spăl pe toţi la fund ca pe bebeluşi, o făceam. Sunt dezamăgit de ceea ce a făcut. Chiar începusem să am remuşcări pentru că m-am purtat urât cu el”, a declarat Dorian Popa.

Pentru a se apăra de furia colegilor, Mihai Trăistariu a spus că din păcate el simpte că plecarea sa din competiţie este destul de aproape, iar acest lucru îl determină să reacţioneze atât de indiferent la cerinţele show-ului: „Doamna Merişoreanu  s-a răzgândit, nu mai pleacă până duminică. Eu plec mâine. Probabil că ea şi-a dat seama că face atmosferă în jurul ei şi a decis să mai stea. Mă enervează ăştia că îmi dau probe de făcut atunci când le spun că sunt obosit şi lihnit de foame”, a fost declaraţia lui Mihai Trăistariu.

Citeşte şi  Momente de MAXIMĂ TENSIUNE la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Medicii au intervenit de URGENŢĂ