Mihai Trăistariu trece pe muzică de petrecere şi face o nouă investiţie: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares”

Mihai Trăistariu a anunţat că îşi va achiziţiona un apartament de lux în Mamaia Nord. Artistul deţine dejamai multe proprietăţi în Constanţa pe care le închiriază turiştilor.

01 feb. 2024, 13:03
Mihai Trăistariu trece pe muzică de petrecere şi face o nouă investiţie: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares”

Mihai Trăistariu deține șase apartamente în Mamaia Nord pe care le închiriază turiștilor. Artistul a intrat în lumea imobiliarelor din timpul pandemiei și se pare că îi merge din ce în ce mai bine, motiv pentru care a decis să-și mai cumpere unul, dar nu orice apartament, ci unul de lux de această dată.

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola că noul apartament de lux este de 5 stele și îl va pune la dispoziția turiștilor în curând.

Mihai Trăistariu își cumpără apartament de lux la Mamaia Nord: „Vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares”
În exclusivitate pentru Spectacola, Mihai Trăistariu a dezvăluit că își extinde afacerea imobiliară în Mamaia Nord, investind într-un nou apartament de lux, cu cinci stele, pe malul mării. De asemenea, artistul a subliniat că se implică personal în promovarea apartamentelor. El recunoaște că atunci când postează are minim două persoane care se cazează.

Pe ce își cheltuie Mihai Trăistariu mare parte din bani: „Astea costă cel mai mult, chiar mai mult decât traiul meu”

„Am primit de la bancă un nou credit. Vreau să-mi cumpăr un nou apartament de lux, tot la Mamaia Nord, tot la malul mării, așa cum le am și pe celelalte 6, dar alea nu sunt de lux. Acum este de lux, vreau să fie de 5 stele, să am și așa ceva în palmares. Joi sunt programat la notar. Îmi cumpăr apartamentul ăsta nou, deci turismul îmi place. Pentru mine e foarte bine. Poate că sunt și Mihai Trăistariu și închiriez un pic mai ușor.

Dacă postez, deja am două persoane care se cazează. Mie îmi este mai ușor să mă ocup de reclamă. Îmi place și partea asta și atunci merg în continuare cu toate proiectele mele. Am destule planuri de viață, deci anul acesta l-am pornit cu dreptul. Vreau să strâng bani, să fiu mai econom, să-mi pun de-o parte, să fac investiții și să fac tot ce am visat vreodată”, a mărturisit Mihai Trăistariu –

Mihai Trăistariu: „Am început un album de petrecere de anul trecut și vreau să-l termin”

Mihai Trăistariu ne-a mai dezvăluit că a început anul 2024 în forță, fiind o persoană optimistă cu planuri mari. Cu o agendă bine structurată și plină de proiecte, artistul se concentrează pe finalizarea unui album de petrecere, proiect început încă din 2023.

El are deja cinci piese gata și alte cinci în plan și este determinat să ducă acest proiect la bun sfârșit. Dorința sa pentru acest an include și înregistrarea a încă zece piese cunoscute în studioul său de înregistrări.

Citește și: Victoraș Micula, beizadeaua milionarului de la European Drinks, început Fresh într-un sat din Suedia. Cine e persoana pe care a pus-o să-i arunce mașina într-o prăpastie, pentru a încasa asigurarea de 275.000 de euro

„Am început anul super. Eu sunt o persoană optimistă, foarte pozitivă, cu planuri multe de viață. Fac tabele, îmi scriu pe foi, fac liste cu ceea ce am de făcut, pe zile. Am un an plin. Am început un album de petrecere de anul trecut și vreau să-l termin. Deja demarez. Am 5 piese care sunt gata și mai am de făcut 5. Nu știu cum o să-l numesc, «De petrecere, cu Mihai Trăistariu» sau ceva de genul acesta. Am proiecte mari.

Vreau să termin acest album. Vreau să mai înregistrez în studioul meu de înregistrări încă vreo 10 piese cunoscute, să am și așa ceva. De asemenea, vreau ca anul acesta să merg în continuare cu apartamentele mele de la malul mării și să am concerte. Merg și la nunți, mă cheamă lumea pentru că mi-am făcut stilul mai de petrecere și mă cheamă foarte mulți să le cânt dansul mirilor. Au apărut și astfel de evenimente în cariera mea. Am deja vreo 10 nunți anul acesta, mă bucură, că nu prea aveam. Acum vreo 2-3 ani aveam una sau două pe an, în rest erau zilele orașului sau cântam în cluburi. Acum mă cheamă lumea la petreceri private și îmi place ideea. Este foarte frumos”, ne-a declarat Mihai Trăistariu.

În ceea ce privește sănătatea sa, Mihai Trăistariu își dorește să adopte un stil de viață mai sănătos: „Îmi doresc să fiu mai sănătos. Am devenit vegan de vreo două săptămâni. Văd că pot. Fac sport, o să mă înscriu iar la sală, că în decembrie am întrerupt, dar acum vreau să reiau sala pentru că vreau să fiu sănătos. Anii trec și trebuie să avem condiție fizică, să mâncăm mai îngrijit ca să trăim mai bine, să fim mai zdraveni și mai energici”, a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, pregătit să dea lovitura în afaceri. Suma colosală pe care vrea să o cheltuie ca să devină proprietar de hoteluri

Mihai Trăistariu a dezvăluit că ar vrea să investească aproximativ un milion de euro ca să-și pună pe picioare propriile afaceri de pe litoral în domeniul turismului. La cei 43 de ani ai săi, solistul e foarte aproape să devină proprietar de hoteluri.

„Mai întâi am vrut să-mi cumpăr un teren în zona litoralului pe care să-mi construiesc un hotel. Dar, după încheierea sezonului, am schimbat strategia. Mi-am căutat un hotel gata funcțional pe care să-l cumpăr. Și am și găsit, spre mirarea mea, câteva oportunități foarte interesante”, a precizat el pentru CANCAN.RO.

Citește și Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil

Mihai Trăistariu a rămas cu gândul la un hotel de 600.000 de euro din Costinești

A găsit un hotel cu peste 50 de camere în zona stațiunii Costinești la care i-a râmas gândul. Prețul de pornire ar fi de circa 600.000 de euro.

„Pe lângă hotelul de la Costinești, am mai văzut și alte resorturi, prin diverse stațiuni. Și la Venus, și la Olimp, spre exemplu. Nu am vreo pretenție anume, legată de o anume stațiune. Doar să-mi placă ceea ce văd și să mă înțeleg cu proprietarul. Fiindcă dacă cineva își închipuie că voi scoate bani fără să mă uit, doar fiindcă mă cheamă cum mă cheamă, atunci se înșală!”, adaugă el.

Singurul lucru care îl dă puțin înapoi și care îl face să se gândească să apeleze la un intermediar e să nu-și facă alte datorii.

„Nu e simplu deloc să intru iar dator la o bancă, după ce abia am scăpat de datoriile recente. Dar îmi surâde foarte tare ideea. Chiar dacă aș avea o rată lunară de plătit de circa 12.000 de euro, pentru câțiva ani buni de acum înainte!”, mai spune vedeta noastră după ce și-a făcut mare parte din calcule.

Trăistariu e conștient de faptul că, pe lângă investiția inițială, va mai fi nevoie de câteva sute de mii de euro pentru modernizări și personal.

„Camerista mea, cea cu care am colaborat până recent, a avut aproape 1.000 de euro salariu net pe lună. Dacă cel cu care lucrez își dă interesul, atunci și eu îmi arăt în felul meu faptul că-i prețuiesc munca. Așa va fi și cu cei care voi lucra și la hotel”, sună promisiunea îndrăgitei vedete.

Cântărețul a făcut deja niște investiții uriașe în pandemie, în 2020, când și-a cumpărat șase apartamente în Mamaia Nord. În sezonul estival recent a avut un profit de 30.000 de euro. Se mai gândește să-și cumpere, peste câțiva ani, o pensiune la munte, probabil chiar în Piatra Neamț, acolo unde a copilărit.