Mihai Tudose, acuzat de plagiat pe bandă rulantă. Reacția fostului premier: „Trăim într-o lume nebună!”

Mihai Tudose a făcut dezăluiri incendiare, marţi, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D. Fostul premier a vorbit, printre altele, despre legătura cu serviciie secrete şi despre lupta cu Liviu Dragnea.

21 iul. 2021, 00:53
Mihai Tudose, acuzat de plagiat pe bandă rulantă. Reacția fostului premier: „Trăim într-o lume nebună!”

Mihai Tudose, acuzat de plagiat pe bandă rulantă. Fostul premier este acuzat până în acest moment, de trei pla­gi­ate. Unul privind teza de doctorat, iar celelalte două, volume scrise.

Mihai Tudose, acuzat de plagiat pe bandă rulantă

Potrivit informațiilor din presă, teza de doctorat pe baza caruia Mihai Tudose a devenit cadru didactic la Academia Națională de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI nu este originală. Volumul „Schimbarea ma­na­ge­rială. Managementul schimbării!” – acuzaţia de plagiat pen­tru această carte a fost făcută de România liberă, care susţine că 220 din cele 368 de pagini sunt copiate. Volumul „Securitatea economică în era transformărilor globale”, care prezintă pro­bleme de citare academică, precum: preluare de paragrafe întregi fără ghi­limele, lipsa, în notele de subsol şi în bi­blio­gra­fie, a paginii din care citează sau la care tri­mite, citarea, în notă de sub­sol, a unui autor care apa­re menţionat în volumul din care citează sau copiază fără ghilimele.

Mihai Tudose, legătura cu serviciile secrete. Coincidenţele stranii ale legăturii cu directorul SIE

„A zis presa, care presă? Nu cumva aceeași persoană și cu 2, 3 căței?  Mai mult, e răspunsul și declarația oficială de la Academie, dar ală nu e bun, nu a dat. Să facă ancheta! A găsit ea într-o carte, probabil eu am plagiat sigur, că e lucrarea de doctorat. În cartea în care eu am 400 de pagini, sunt 200 plagiate. Nu e plagiată nici aia. Trăim într-o lume nebună! Cum am ieșit și am atacat pe cineva, a mai gasit un articol.”, a spus MihaiTudose, fostul premier al României, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Mihai Tudose, marea controversă din trecutul său. A predat sau nu la Academia SRI?


loading...
Partenerii noștri