Mihai Tudose anticipează un scor spectaculos al coaliţiei PSD-PNL în alegeri. „Aşa vom câştiga ţara”

Mihai Tudose, coordonatorul campaniei electorale a PSD, a făcut o declarație îndrăzneață privind perspectivele alianței PSD-PNL în alegeri. Potrivit acestuia, în toate sondajele realizate, scorurile cumulate ale PSD și PNL depășesc 60% în întreaga țară, cu excepția județelor Harghita și Covasna.

25 mart. 2024, 20:17
Mihai Tudose anticipează un scor spectaculos al coaliţiei PSD-PNL în alegeri. „Aşa vom câştiga ţara”
Mihai Tudose anticipează un scor spectaculos al coaliţiei PSD-PNL în alegeri. "Aşa vom câştiga ţara"

Mihai Tudose anticipează un scor spectaculos al coaliţiei PSD-PNL în alegeri.  Mihai Tudose consideră că, deși în politică adunarea a două entități nu înseamnă întotdeauna o sumă simplă, mesajul de unitate transmis de liderii celor două partide va avea puterea de a compensa opoziția unor adepți din interiorul partidelor.

Citeşte şi: Coaliţia PSD-PNL a decis candidaţi comuni la municipii, cu mici excepţii. Mihai Tudose ar deschide lista la europarlamentare

„Nu s-a tras din fes, nu s-a dat cu zarul, nu am făcut ca-n Texas, am luat 10 metri distanță și acum vorbiți cu supraviețuitorul. Am vorbit mai devreme și cu Rareș Bogdan, părea viu. Asta a fost ordinea decisă de PSD și PNL. Dacă PSD deschide lista la europarlamentare, asta e. Astăzi când stăm de vorbă, nu există județ în care PSD+PNL să nu aibă peste 60%, scorul adunat al celor două partide. Dacă scoatem Harghita, Covasna, în restul țării avem peste 60%, dacă vom reuși să transferăm tot. Vom câștiga țara, asta încerc să vă spun, dacă activele de partid se vor mobiliza puternic, atunci vom avea un scor bun. Măcar 50% din acele locuri din Parlamentul European le putem lua. În general, victoria are mulți părinți, eșecul este orfan”, a spus Mihai Tudose la Antena 3.

Citeşte şi: Rareș Bogdan, despre alianța PSD – PNL: „Au făcut „o căsătorie din conveniență” din cauza războiul lui Putin”

Declarația lui Mihai Tudose sugerează o încredere fermă în capacitatea alianței PSD-PNL de a domina peisajul politic în viitorul apropiat, bazându-se pe soliditatea mesajului de unitate și pe mobilizarea activelor de partid.